IMG_8649

01.06.2019 17:25

U17-drengene spillede i særdeleshed en stærk første halvleg mod Esbjerg fB, som blev sendt hjem med et nederlag på 5-0.

5-0 Isak Steiner Jensen (70’)

U17-drengene kunne selv afgøre, hvorvidt sæsonmålsætningen om en plads i top seks skulle i hus. Det ville de gøre med en sejr på Esbjerg fB, der omvendt fortsat kunne nå at vinde bronzemedaljer i dette års U17-Liga.

Det startede også ganske jævnbyrdigt, og det var ikke en kamp, der væltede i chancer. OB var det toneangivende mandskab, men de producerede ikke et hav af chancer i kampen. Derfor var det også ganske logisk, at kampens første scoring ville komme efter en standardsituation.

OB blev i kampens 27. minut tildelt et hjørnespark, og Mathias Brems sendte det ind i boksen. Til stribernes held var det en god medvind, og bolden fløj direkte over på den bageste stolpe og ind i kassen til 1-0.

Det blev starten på en fantastisk afslutning på de første 45 minutter. Bare tre minutter senere blev det 2-0 til OB. Gustav Grubbe modtog bolden på højrekanten og sendte et indlæg ind til den bageste stang, hvor Isak Steiner Jensen satte panden på og headede OB foran med 2-0.

Herefter fortsatte OB med at presse på, og godt ti minutter senere blev det 3-0. Igen var det efter et indlæg fra Gustav Grubbe. Han ramte holdkammerat Valdemar Kwasniak i brystkassen, hvorefter Kwasniak blev fældet af sin modspiller. Dommeren vinkede på forunderligvis afværgende, men bolden havnede for fødderne af Luca Kjerrumgaard, der sikkert bankede bolden ind til 3-0.

Minuttet efter måtte EfB-keeperen igen hive bolden ud af nettet. OB trykkede på, og efter et par afslutninger der blev blokeret, havnede bolden for fødderne af Isak Steiner Jensen på kanten af feltet, og han sparkede den ind til 4-0.

Fra anden halvlegs start var meget af intensiteten fra kampen forsvundet. OB var tilfredse med føringen, og Esbjerg var langt fra at kunne komme fra Ådalen med et brugbart resultat.

25 minutter inde i anden halvleg fik vi så alligevel endnu en stribet scoring, selvom spillet i anden halvleg ikke var fantastisk. For tredje gang i kampen skete det efter et indlæg fra Gustav Grubbe, og for tredje gang i kampen var det Isak Steiner Jensen, der kom på måltavlen. Han steg til vejrs mod sin direkte modstander og headede flot bolden op i målhjørnet til en stribet føring på 5-0.

I den sidste del af kampen var det begrænset, hvad de skete, og i Ivan Poulsens tropper vandt med 5-0 i sæsonens sidste kamp og sikrede sig dermed en sjetteplads i U17-Ligaen.