IMG_6823

14.04.2019 15:18

U17-drengene leverede en dårlig indsats, da de lørdag tabte med 3-0 på udebane mod Randers FC.

U17-Ligaen
Lørdag 13. april kl. 12:00, Randers
Randers FC – OB 3-0 (0-0)
64. min. 1-0 Mikkel Brund
77. min. 2-0 Laurs Skjellerup
88. min. 3-0 Laurs Skjellerup

Phillip Gejl – Jakob Gaarde, Frederik Lebæk, Daniel Obbekjær, Mathias Brems – Simon Skøtt, Lasse Skøtt, Valdemar Ibsen, Isak Steiner Jensen – Luca Kjerrumgaard, Valdemar Kwasniak
Bænken: Tobias Jakobsen, Magnus Saaby, Jakob Okkels, Jakob Breum

OB’s U17-mandskab var lørdag en tur i Kronjylland, hvor den stod på ligakamp mod Randers FC. Kampen blev spillet på kunstgræsbanen ved siden af Cepheus Park, hvor Randers FC’s superligamandskab holder til, og første halvleg var en jævnbyrdig forestilling.

Kampen bar præg af, at der var meget vind, og det var OB-drengene der startede med at spille i modvind. Det gav OB-drengene svære forhold for at skabe og dominere kampen mod randrusianerne, og det var særdeles småt med chancer.

OB’s farligste forsøg var et skud fra Isak Steiner Jensen, der sparkede tæt forbi mål, efter han fikst vendte rundt på kanten af feltet. Hjemmeholdet fra Randers havde i de første 45 minutter heller ikke evnerne til at spille sig igennem til store chancer.

Fra anden halvlegs start var det et OB-hold, der havde ambitioner om at gå på banen for at skrue tempoet op, så de ville komme forbi Randers-forsvaret og samtidig drage nytte af medvinden.

Det gik dog lige omvendt. Randers-drengene var fysisk stærke, og de skruede op for deres power i duellerne efter pausen. Det satte OB-drengene under tryk. Striberne havde svært ved at fastholde bolden, de havde svært ved at drive bolden – i store træk havde de det bare voldsomt svært efter pausen.

Randers-spillerne var OB’s overlegne, og det var Randers, der skabte de chancer, der var i anden halvleg, mens OB var sjældne gæster i hjemmebaneholdets felt. Derfor endte det fuldt fortjent med en sejr til hjemmeholdet fra Kronjylland på 3-0.