IMG_7606

22.04.2019 15:32

Det endte tirsdag med et ærgerligt nederlag til U17-drengene på 2-1, da Brøndby IF gæstede Ådalen.

U17-Ligaen
Mandag 22. april, kl. 13:00, Ådalen
OB – Brøndby IF 1-2 (1-2)
34. min. 0-1 Frederik Valdbjørn
35. min. 1-1 Luca Kjerrumgaard
45. min. 1-2 Andreas Eriksen

U17-drengene var mandag tilbage i Ådalen, da de tog imod Brøndby. Fra første fløjt var det en tæt dyst med mange dueller på midten af banen, men småt med chancer i begge ender.

Gæster fra Brøndby blev, som kampen skred frem, mere og mere dominerende, men de havde fortsat udfordringer med at få spillet sig frem til de helt store chancer.

Derfor opstod kampens første scoring naturligvis også efter lidt kaos omkring OB-målet. Brøndby pressede på, og efter OB-forsvaret fik blokeret et par skud, hoppede bolden ud til Frederik Valdbjørn på kanten af feltet, og han bragede tørt bolden i kassen til 1-0 for gæsterne 34 minutter inde i kampen.

OB svarede dog godt igen, og bare et minut senere var der atter balance i regnskabet. Magnus Saaby sled sig igennem på højresiden, smed bolden skråt tilbage til Mikkel Stangerup, der trykkede af. Bolden fløj direkte ind i en gulklædt forsvarsspiller, og ud på venstresiden, hvor Mathias Brems prøve lykken. Denne gang fik målmanden reddet skuddet, men via stolpen kom bolden igen ud til Mathias Brems, der klogt chippede den ind i feltet, hvor Luca Kjerrumgaard med en god afslutning headede den i kassen til 1-1.

Det lignede en første halvleg uden en vinder, men i sidste minut af første halvleg opstod der en stor misforståelse i OB-forsvaret, og så kunne Andreas Eriksen uden problemer sparke Brøndby i front.

Efter en dårlig første halvleg kom OB-drengene ud med mere vildskab efter pausen. Der blev givet og taget mere i duellerne, og boldomgangen kom også op på et højere niveau. Det forblev dog småt med chancer, og Brøndby var dygtige til at afvise OB’ernes forsøg.

Derfor skulle vi helt hen til de sidste ti minutter af kampen, inden det for alvor var tæt på, at der skulle justeres på måltavlen. OB havde satset og smidt en stopper op på toppen til at vinde duellerne. Det var tæt på at give pote, men da chancerne opstod, der manglede kvaliteten i afslutningerne, og så endte det med en sejr til Brøndby på 2-1 efter en tæt fodboldkamp i U17-Ligaen.