U17 vs Køln

04.08.2018 20:05

U17-drengene er i Holland for at spille træningskampe, og lørdag tabte de med 2-1 mod Köln, der jagter medaljer Bundesligaen.

U17-Træningskamp
Lørdag 4. juli, Nijmegen (Holland)
OB - 1.FC Köln 1-0 (1-2)
20. min 1-0 Valdemar Kwasniak
65. min 1-1
79. min 1-2

Phillip Gejl (45. min. Tobias Jacobsen) - Jakob Okkels (45. min. Jakob Gaarde), Frederik Lebæk, Jonathan Khemdee, Gustav Grubbe - Magnus Saaby, Lasse Skøtt (82. min. Johan Verner Blirup), Jakob Breum (37. min. Mikkel Stangerup (87. min. Asbjørn Larsen)), Simon Skøtt (65. min. Andreas Hother (87. min. Mathias Lorentzen)) - Jonathan Petersen (54. min. Emmanuel Yeboah (87. min. Jonathan Petersen)), Valdemar Kwasniak (79. min. Simon Skøtt)

OB U17 spillede testkamp mod FC Kölns U17 Bundesligahold, som har første turneringskamp i den kommende weekend, og det er et hold, der har ambitioner om at ende i top 3 af Bundesligaen i denne sæson.

OB-drengene havde tre spillere med U17-Landsholdet på Færøerne, men havde en trup på 21 med til dagens kamp på et dejligt stadion i Nijmegen. Det var et meget stærkt spillende tysk mandskab, som havde en masse fysik. OB arbejde rigtig hårdt uden bolden og forsvarede flot. Efter 20 minutter modtog Jakob Breum bolden på kanten, lavede en tunnel på en tysker, hvorefter han med en perfekt stikning fandt Valdemar Kwasniak. Kwasniak var kølig, og han lobbede bolden flot i mål til en OB-føring på 1-0.

Resten af halvlegen var mere lige og uden de helt store chancer til begge hold. Anden halvleg startede som første, hvor det var med Köln på bolden og et hårdtarbejdende OB-hold, der forsvarede sig flot. Efter 65 minutter fik Köln så udlignet efter et indlæg.

Herefter lå kampen og vippede, men med 11 minutter tilbage af kampen scorede Köln så til 2-1. To minutter i overtiden er Johan Verner Blirup meget tæt på at få udlignet, men afslutningen i det lille felt blev reddet af målmanden, og derfor endte det 2-1 til 1. FC Köln.