IMG_2246

16.09.2019 11:34

U17-drengene fik en perfekt start på kampen mod topholdet fra Lyngby, men måtte i sidste ende rejse hjem uden point i bagagen.

U17-Ligaen
Lørdag 14. september, kl. 15.15, Lyngby
Lyngby BK – OB 2-1 (0-0)
0-1 Gustav Vinter (4.)
1-1 Endrit Kamilji (50.)
2-1 Santiago Tejada (78.)

U17-drengene fik lørdag en helt perfekt start på udebanekampen mod topholdet fra Lyngby, da Gustav Vinter efter fire minutter bragte Striberne på sejrskurs med en scoring til 1-0. Det gjorde han, efter han blev sendt i dybden af Magnus Saaby højt oppe på banen.

Herefter fortsatte OB-drengene med at presse på, inden Lyngby kom bedre med i første halvleg. De blev dog ikke for alvor farlige i første halvleg, som Striberne vandt med 1-0.

Desværre holdt føringen kun fem minutter ind i anden halvleg, da Endrit Kamilji fik bragt balance i regnskabet. Med snævre driblinger snød han flere af de Stribede forsvarsspillere, inden han sikkert lagde bolden i nettet til 1-1.

Herefter var det en jævnbyrdig affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage mellem felterne. Helt ind i feltet nåede den sjældent, og det var småt med chancer. Derfor var det også ganske symptomatisk for kampen, at næste mål i kampen ville komme efter en standardsituation. Marcus Alstrup reddede i første omgang et frisparksforsøg fra kanten af feltet, men Lyngbys Santiago Tejada var først på bolden, som han sendte i kassen.

Det sidste lille kvarter af kampen var med OB som det dominerende mandskab, men bolden ville ikke ind, og så endte det med et ærgerligt nederlag på 1-2 i en tæt kamp mod rækkens tophold.