Det startede godt, men det endte desværre skidt for U17-drengene, som i weekenden havde besøg af Esbjerg fB.

1-3 (42.)
1-4 (58.)
1-5 (77.)
2-5 (87.) Oliver Roche

U17-drengene havde i weekenden besøg af Esbjerg fB, og vi kom fornuftigt fra land. Striberne var gode på kuglen og i presspillet, og det var kun et spørgsmål om tid, før føringsmålet ville blive sendt i kassen.

23 minutter inde i kampen kom det fortjente føringsmål, da et langt indkast fra Law Tam Khuu blev forlænget, hvorefter Gustav Vinter hamrede bolden i kassen til 1-0.

Føringen satte desværre en stopper for det flotte spil, og efterfølgende stod der EfB på begivenhederne. Gæsterne var niveauer bedre end Striberne i den resterende del af halvlegen, og det var fuldt fortjent, at de var foran med 1-3 ved pausen.

I forsøget på at komme tilbage foretog Ivan Poulsen tre udskiftninger i pausen, men lige lidt hjalp det. I anden halvleg var Esbjerg fB også det klart bedste hold, og de endte med at vinde en fortjent sejr på hele 2-5.