312614974_10159117809906824_4731225246446755563_n

20.03.2023 14:06

Striberne kom tidligt bagud, men lykkedes med at vende kampen til en sejr med et mål i overtiden.

U17-Ligaen 2022-2023
Fredag den 17. marts kl. 15.00, EDC Arena – Ikast

FC Midtjylland – OB 1-2 (1-0)
1-0: Mikel Gogorza (20.)
1-1: Noah Hovgaard Lassen (78.)
1-2: William Christian Martin (92.)

FC Midtjylland: Simon Kristiansen (42.), Akwasi Dwomfour Owusu (61.)
OB: Sebastian Hvidbak Zografos (63.), Elvar Örn Gudmundsson Peterson (71.)

Fra starten af kampen lagde hjemmeholdet et tryk, som førte dem til nogle chancer. Dog giver det hårde pres også muligheder den anden vej, og striberne udnyttede omstillingerne til at skabe chancer den anden vej.

Dog var det midtjyderne, der bragte sig først i front efter 20 minutter, hvor et uheldigt boldtab resulterede i en omstilling, der gav pote.

Efter målet begyndte de stribede drenge at få mere styr på spillet, dog uden det nåede at blive farligt inden pausen.

Derfor startede anden halvleg også som en mere lige affære, hvor der var gode chancer i begge ender, men med 20 minutter tilbage af kampen brød Noah Lassen i gennem i højre side, og fik udlignet til 1-1.

Målet skabte en intens affære, hvor begge hold prøvede at nå frem til sejrsmålet, og ligesom det så ud til at ende med en pointdeler, og derefter straffesparkskonkurrence, skabte vi en flot omstilling i overtiden, hvor William Martin endte med at sparke den i nettet til en stribet sejr.