Annonce
Annonce
U17-træneren ser frem mod AaB-kampen
Nyt fra U17

U17-træneren ser frem mod AaB-kampen

18 sep 2020
Annonce

OB's U17-hold tager i lørdag eftermiddag imod AaB på hjemmebane, og det er en kamp, som cheftræner Ivan Poulsen ser meget frem til. Læs hans tanker før kampen i artiklen her.

Annonce

U17-drengene hentede i sidste weekend et flot point på udebane mod FC Midtjylland, hvilket ifølge cheftræner Ivan Poulsen både har skabt optimisme og tro på tingene i truppen. 

- Efter en dårlig start på sæsonen så var der i sidste weekends kamp mod FCM stor sportslig fremgang at spore hos os. Det er vi selvsagt utroligt glade for, og derfor har vi helt afgjort også tænkt os at bruge den kamp som et godt afsæt til lørdagens kamp, hvor vi hjemme i Ådalen får besøg af AaB, siger Ivan Poulsen. 

Foruden en god kamp ser det også godt ud på træningsbanen, og det er bare endnu en god grund til, at cheftræneren er optimistisk. 

- Ligesom vi op til kampen mod FCM trænede rigtig godt, så har vi også op til AaB-kampen haft en rigtig god træningsuge. Vi ser skarpe ud på banen, og drengene arbejder hårdt hver dag; derfor føler vi, at vi er klar til at byde AaB op til dans, siger Poulsen. 

I sidste weekend hentede U17-drengene et enkelt point på udebane, og søndag slog U16-drengene Esbjerg med hele 6-2. Pilen peger den rigtige vej for både de ældste og yngste; det er også noget, Ivan Poulsen har bemærket. 

- Vi har en lille gruppe af spillere, der er tvivlsomme til kampen mod AaB. Det er dog ikke noget, der gør, at jeg ikke kan sove om natten. Vi har en god og stor trup, så jeg er helt sikker på, at næste mand i rækken også har kvalitet til at gå ind og gøre en forskel, når vi lørdag måder AaB hjemme i Ådalen. 

Netop AaB er særdeles godt kørende for tiden. De kommer til kampen med en sejr på 6-1 over Vejle i bagagen, de har scoret 14 mål i de første fire kampe, og de har ligaens topscorer i form af Oliver Ross. Så Ivan Poulsen forventer helt afgjort en svær opgave.  

- AaB har vundet deres to seneste kampe, som i øvrigt begge har været på udebane. Så det er et hold med momentum, der kommer til Ådalen. De fokuserer meget på at have bolden, mens de presset højt for at erobre den. Det er selvfølgelig noget, vi har kigget på, men vi tager som altid udgangspunkt i vores egne kvaliteter; og det er der ikke ændret på frem mod denne kamp, siger Ivan Poulsen. 

Kampen mellem OB og AaB i U17-Ligaen spilles lørdag klokken 15.00 på bane 2 i Ådalen, og der er desværre ikke åbent for tilskuere til kampen.

Annonce