Annonce
Annonce
U17 vandt efter fantastisk comeback
Nyt fra U17

U17 vandt efter fantastisk comeback

18 okt 2020
Annonce

Selvom gæsterne fra Vejle Boldklub var foran 1-3 efter første halvleg var det vores U17-drenge, der i sidste ende kunne juble, da de efter et fantastisk comeback vandt 4-3.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag 17. oktober, kl. 15.00, Ådalen
OB – Vejle Boldklub 4-3 (1-3)
1-0 Hjalte Gaarde (21.)
1-1 (26.)
1-2 (29.)
1-3 (40.)
2-3 Tobias Augustinus-Jensen (63.)
3-3 Tobias Augustinus-Jensen (65.)
4-3 Tobias Augustinus-Jensen (70.)

Kampens forløb:
U17-drengene havde lørdag besøg af Vejle Boldklub i Ådalen, og det skulle vise sig at blive en særdeles underholdende kamp, som bød på hele syv scoringer.

OB kom rigtig godt fra start i kampen, men der skulle alligevel gå 21 minutter, før den fortjente scoring blev sendt i nettet. Det gjorde den efter et hjørnespark, som Marius Uhd sendte ind mod den fjerneste stolpe. Her steg Hjalte Gaarde til vejrs, og han stangede bolden i kassen til 1-0 med et kraftfuldt hovedstød.

Ofte giver en scoring endnu mere energi i den efterfølgende periode, men sådan gik det bestemt ikke efter dette føringsmål. Efter scoringen blev OB’erne for passive, og det udnyttede gæsterne fra Vejle. Med to hurtige scoringer kom de foran 1-2 bare otte minutter efter føringsmålet. Kort inden pausen scorede de endnu en gang, og dermed stod Striberne altså foran et stort bjerg, der skulle bestiges i anden halvleg, hvis det skulle blive til tre point.

Det var drengene klar over, og det var et OB-hold med et helt andet udtryk, der kom ud fra omklædningsrummet. Planen var, at sejren skulle jagtes, og det må man sige, den blev.

Tobias Augustinus-Jensen kom ind fra anden halvlegs start, og han var fast besluttet på, at han ville gøre en forskel. Med tre scoringer på otte minutter fik han således sparket OB foran med 4-3 i kampens 70. minut til stor begejstring for alle i stribede trøjer.

Føringen holdt til sidste fløjt, og dermed sikrede de unge OB-drenge sig en fantastisk flot sejr på en stærk anden halvleg.

Kommentar fra cheftræner Ivan Poulsen:
Vi synes egentlig, vi kom godt fra start og spillede i perioder rigtig godt. Derfor var vi godt tilfredse, da vi kom foran 1-0. Vi var måske endda for tilfredse, for vi tabte fuldstændig initiativet og blev passive uden bolden i resten af første halvleg.

I pausen skiftede vi tre friske spillere ind, og aftalte at vi ville gå efter sejren. Så vi er selvfølgelig virkelig glade for, at vi ender med at vinde kampen efter at have været bagud med to mål efter første halvleg.

Vi tillader os i weekenden at nyde vores flotte comeback, men vi skal selvfølgelig have kigget på, hvorfor vi var ved at smide det hele i første halvleg.

OB’s holdopstilling:
Magnus Nielsen – Law Tham Khuu, Hjalte Gaarde, Kasper Nyegaard, Jakob Jessen (Valdemar Astrup, 45.) – Marius Uhd (Jeppe Runge, 45.), Kristoffer Jørgensen, Gustav Vinter – Markus Jensen (Tobias Augustinus-Jensen, 45.), Oliver Roche – Elias Hansborg (Albert Kotsis, 86. (Magne Clement, 89.))

Næste kamp:
Lørdag 24. oktober, kl. 16.30, AGF-OB, Fredensvang

Annonce