IMG_9150

25.09.2019 15:05

U17-drengene spillede sæsonens bedste kamp, da de slog Brøndby med 2-0 i en kamp, hvor Striberne dominerede fra første til sidste fløjt.

U17-Ligaen
Lørdag 21. september, kl. 15.00, Ådalen
OB – Brøndby IF 2-0 (2-0)
1-0 Valdemar Kwasniak (16.)
2-0 Luca Kjerrumgaard (21.)

Allerede fra første fløjt var det spil til et mål, da U17-drengene hjemme i Ådalen havde besøg af Brøndby IF. Striberne leverede sæsonens klart bedste præstation, og efter 16 minutter kom OB foran 1-0 ved Valdemar Kwasniak, der på fornem vis stangede bolden i kassen efter et hjørnespark.

Herefter fortsatte Striberne bare med at presse på, og to minutter efter var det stolpen, der gjorde, at en af kampens helt store oplevelser, Gustav Vinter, ikke kom på tavlen.

Tre minutter senere kom OB dog igen på tavlen ved Luca Kjerrumgaard, som rettede en afslutning fra Isak Steiner Jensen af, så den snød en stærkt spillende Brøndby-keeper.

OB sad fuldstændig på det, og Brøndby var sjældne gæster på Stribernes banehalvdel. Det kampbillede fortsatte egentlig i resten af kampen, og selvom OB kunne have lavet mange flere mål, så spillede gæsternes keeper en stærk kamp, så det resultatmæssigt ikke blev så grimt for gæsterne i kampen, som OB vandt med 2-0.