Annonce
Annonce
U17 vandt forårspremieren i Aalborg
Nyt fra U17

U17 vandt forårspremieren i Aalborg

07 apr 2021
Annonce

U17-drengene fik en perfekt start på forårssæsonen, da de kunne rejse hjem fra Aalborg med en sejr på 2-0 i bagagen.

Annonce

U17-Ligaen
Mandag d. 5. april kl. 15.00, Aalborg
AaB– OB 0-2 (0-0)
0-1 Elias Hansborg Sørensen (50.)
0-2 Oliver Roche (82.)

Kampens forløb:
U17-drengene tog mandag hul på forårssæsonen, da der ventede sæsonens længste udebanetur. Der ventede drengene en tur til Aalborg, og selvom der havde været en lang bustur som optakt til kampen, var det ikke til at se.

Det var fra første fløjt en kamp med OB i teten, og man havde en fornemmelse af, at det var fynboerne, der var farligst. Det udmøntede sig dog ikke til nogle scoringer i en relativt jævnbyrdig første halvleg, hvor OB dog var tættest på at bringe sig foran.

Heldigvis skulle der kun gå fem minutter af anden halvleg, inden Striberne fik sparket bolden i kassen. Et velspillet angreb, der startede helt nede ved egen målmand, endte med en scoring fra angriber Elias Hansborg, og så var striberne på fortjent sejrskurs.

Efter scoringen blev det igen en mere jævnbyrdig affære, og fortsat var det Striberne, der var tættest på at score. Kampens afgørelse kom efter 82 minutters spil, da Oliver Roche kom alene igennem med AaB-keeperen. Her svigtede han ikke, han lagde den køligt mellem benene på AaB-keeperen, og dermed fik U17-drengene en perfekt start på forårssæsonen.

Kommentar fra cheftræner Ivan Poulsen:
Først og fremmest var vi spændte på at spille om point igen efter en lang pause, og derfor var vi da også ekstra glade for, at vi kom godt fra start i forårspremieren. Der var mange gode offensive præstationer, og vi havde da også mulighederne til at kunne have scoret et par mål mere. Vi ser kampen som et godt afsæt til foråret og ser nu frem mod weekendens kamp, hvor Vejle kommer på besøg.

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup - Law Tam Khuu (Samuel Juel, 83.), Kasper Nyegaard, Jonathan Foss, Marcus McCoy (Valdemar Astrup, 76.) - Elias Hansborg-Sørensen (Tobias Larsen, 83.), Gustav Vinter, Jakob Jessen (Charly Nouck, 76.), Tobias Augustinus-Jensen - Markus Jensen (Kristoffer Jørgensen, 67.), Oliver Roche
Bænken: Samuel Juel, Valdemar Astrup, Kristoffer Jørgensen, Charly Nouck, Tobias Larsen, Sebastian Wille

Næste kamp:
Lørdag 10. april kl. 15.00, Vejle Boldklub - OB, VB Parken

Annonce