27.09.2021 06:57

U17-drengene vandt i weekenden med 1-0 på udebane mod FCK efter en især rigtig stærk anden halvleg.

U17-ligaen
Lørdag d. 27. september, kl. 15.15, København
FCK - OB 0-1 (0-0)
0-1 Markus Jensen (61.)

FCK: Cornelius Olsson
OB: Nikolaj Juul-Sandberg, Niclas Vestby

I første halvleg kom FCK godt fra start og kommer frem til flere muligheder i de første 25 minutter minutter. OB’erne arbejdede stærkt i defensiven, fik stabiliseret og kom til pause med 0-0 efter en besværlig første halvleg.

I anden halvleg kom Striberne klart bedst ud og stod for godt spil og muligheder i anden halvleg. Efter en times spil opsnappede en velspillende Tobias Lund Jensen bolden i højre side og lavede et skarpt indlæg mod Markus Jensen, der havde fundet plads mellem de to FCK-stoppere. Her steg han til vejrs, og headede flot bolden i nettet bag en chanceløs FCK-målmand. OB fortsatte de positive takter, dog uden at få scoret yderligere i den sidste halve time af kampen.