Benjamin Jakobsen — 11.06.2018 13:02

U17-drengene sikrede sig 7. pladsen i U17-Ligaen, da de slog Randers med 1-0. Næste lørdag skal chancen for en 6. plads forfølges.

U17-Ligaen
Lørdag 9. juni kl. 15:15, Randers
Randers – OB 0-1 (0-1)
38. min. 0-1 Tarik Ibrahimagic

OB’s holdopstilling
Peter Bergmann - Jonas Skytte, Daniel Obbekjær, Christian Vestergaard, Frederik Lund - Anton Bisgaard (74. min. Mathias Brems), Tarik Ibrahimagic, Valdemar Ibsen (70. min. Lasse Skøtt), Rasmus Nissen - Mikkel Michelsen, Emil Suarez (64. min. Andreas Eriksen)

Kampens forløb
På en lummer lørdag i Randers, hvor banen var tør og hård, blev der spillet en fysisk og uskøn U17 ligakamp, da OB gæstede Randers i sæsonens næstsidste kamp.

Allerede i begyndelsen af kampen var OB tæt på at bringe sig foran i forbindelse med et hjørnespark, men Tarik Ibrahimagic missede en stor stribet chance. OB var spilstyrende, mens Randers stod mere dybt end striberne og forsøgte at straffe OB på omstillinger efter erobringer eller missede chancer.

Med små fem minutter til pause var OB så tæt på, som man kan komme, da Christian Vestergaard headede et frispark fra siden på overliggeren. Et varselsskud fra striberne, men ikke noget, Randers tog sig af – for bare to minutter senere var OB på ny farlige efter et frispark fra siden. Rasmus Nissen servede bolden ind i feltet, hvor Tarik Ibrahimagic dirigerede bolden i kassen til 1-0 kort inden pausen.

I anden halvleg var kampbilledet ligesom i første, hvor OB var mest på bolden. Til gengæld var kvaliteten i OB’ernes spil med bolden ikke helt ligeså godt som i første halvleg, og et stykke inde i anden halvleg kom Randers frem til deres første reelle mulighed i kampen.

På et frispark lige uden for feltet huggede de bolden mod mål – og et rigtig flot frisparksforsøg blev nappet af OB-målmand Peter Bergmann med en topredning.

Med ti minutter tilbage af kampen var OB så tæt på at lukke opgøret definitivt, da Andreas Eriksen kom alene igennem med Randers-målmanden, men fra en spids vinkel vandt den randrusianske målmand den duel.

Det ændrede dog ikke på det samlede resultat, og det var derfor OB-spillerne, der efter fem minutters tillægstid kunne strække armene i vejret og glæde sig over en sejr på 1-0 over Randers.

Resultatet betyder, at OB som minimum er sikret en 7. plads i U17-Ligaen, men med en sejr i sidste runde over FC Nordsjælland og lidt hjælp fra FCK mod Vejle kan ende på en 6. plads ud af de 14 mandskaber, der er med i U17-Ligaen.