15.09.2018 17:39

U17 vandt 4-3 over Lyngby på et mål i overtiden af anden halvleg, der bød på syv mål, tre straffespark og et enkelt rødt kort.

U17-Ligaen
Lørdag 15. september, kl. 15:15, Ådalen
OB - Lyngby BK 4-3 (0-0)
56. min. 0-1 Endrit Kamilji
64. min. 1-1 Valdemar Kwasniak (straffe)
66. min. 1-2 Maurits Kjærgaard
71. min. 2-2 Valdemar Kwasniak (straffe)
83. min. 3-2 Luca Kjerrumgaard
86. min. 3-3 Maurits Kjærgaard (straffe)
90. min. 4-3 Valdemar Ibsen

Rødt kort:
Lyngby: 89. min. Casper Kaarsbo Winther

OB's holdopstilling:
Philip Gejl - Gustav Grubbe, Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems - Mikkel Stangerup (60. min. Jakob Breum), Lasse Skøtt, Valdemar Ibsen, Simon Skøtt (75. min. Andreas Eriksen) - Valdemar Kwasniak, Jonathan Petersen (46. min. Luca Kjerrumgaard)
Bænken: Tobias Jakobsen (målmand), Andreas Eriksen, Luca Kjerrumgaard, Jakob Breum

Efter en ufatteligt kedelig og chancefattig første halvleg blev der i den grad skudt liv i kampen fra begyndelsen af anden halvleg. Begge hold investerede mere i deres offensive aktioner, og 11 minutter inde i anden halvleg gav det den første scoring i kampen, da Endrit Kamilji headede et indlæg i kassen og bragte gæsterne foran med 1-0.

Det blev startskuddet på en helt vildt vanvittig anden halvleg, der bød på syv mål, tre straffespark og et enkelt rødt kort. Næste mål fik vi bare otte minutter senere, da Valdemar Kwasniak omsatte et straffespark til scoring.

Den udligning hold dog kun i to minutter, så var gæsterne atter i front. På et frispark fra en meget spids vinkel valgte Maurits Kjærgaard at sparke på mål, og med stor fart bragede han bolden i nettet ved den nærmeste stolpe.

Fem minutter senere fik OB på nu tildelt et straffespark. En afslutning med retning mod kassen ramte armen på en Lyngby-spiller, og Valdemar Kwasniak valgte igen at tage ansvaret for at omsætte straffesparket til en scoring. Kwasniak var sikker igen, og OB var tilbage i kampen.

To gange i træk var OB kommet tilbage fra Lyngby-føringer, men nu var det stribernes tur til at komme foran. Indskiftede Jakob Breum satte sig igennem overfor gæsternes forsvar med høj fart og lækre driblinger, inden han sendte bolden videre til tomålsskytten Kwasniak. Han fortsatte ind i feltet, og da han nærmede sig målfeltet, spillede han uselvisk bolden på tværs til Luca Kjerrumgaard, der uden problemer sparkede OB foran med 3-2.

Som kampen formede sig, så virkede det på et eller andet plan ganske logisk, at gæsterne med det samme ville svare igen, og det var også, hvad de gjorde, da Gustav Grubbe begik et straffespark. Her var Maurits Kjærgaard usvigeligt sikker, og han sparkede bolden helt op i hjørnet af målet.

Lyngby havde satset efter Kjerrumgaards føringsmål og smidt en forsvarsspiller op på toppen. Ham valgte de at beholde deroppe, og de forsøgte at sætte OB under pres for at bringe sig foran 4-3. De store chancer kom de ikke til, og det lignede en uafgjort kamp, indtil OB-anfører Valdemar Ibsen ville det anderledes.

Lasse Skøtt stod med bolden på hjørnet af feltet, trækkede på tværs – og i stedet for at smide den ind i klumpen af spillere lagde han den skråt tilbage til Valdemar Ibsen, der fra et par og tyve meters afstand bragede bolden i nettet til 4-3.

I det sidste minut af overtiden skete der ikke det store, og så kunne OB’erne bryde ud i vild jubel over sejren i en fuldstændig vanvittig anden halvleg.