U17 var foran, men tabte i Ikast
Nyt fra U17

U17 var foran, men tabte i Ikast

09 mar 2019

U17-drengene fik en drømmestart, men tabte alligevel med 2-1 på udebane mod FC Midtjylland.

U17-Ligaen
Lørdag 9. marts kl. 15:15, Ikast Stadion
FCM – OB 2-1 (1-1)
3. min. 0-1 Valdemar Ibsen
34. min. 1-1
53. min. 2-1

OB’s holdopstilling:
Phillip Gejl – Jakob Gaarde (74. min. Oliver Hansen), Jonathan Khemdee, Frederik Lebæk, Mathias Brems – Jakob Okkels, Magnus Saaby, Valdemar Ibsen, Isak Steiner Jensen (74. min. Aske Adelgaard) – Simon Skøtt, Luca Kjerrumgaard (30. min. Johan Verner Blirup)
Bænken: Tobias Jakobsen, Oliver Hansen, Aske Adelgaard, Johan Verner Blirup

Kampen forløb:
U17-drengene fra Ådalen kunne ikke have bedt om en bedre start på kampen, end de fik lørdag eftermiddag mod FC Midtjylland. Efter et hjørnespark headede Jonathan Khemdee bolden mod mål, og den ramte armen på en FCM-spiller, hvorfor dommeren dømte straffespark. Anfører Valdemar Ibsen tog bolden, og han satte sikkert bolden i kassen, så OB allerede tre minutter inde i kampen var foran med 1-0.

Herefter fulgte en jævnbyrdig affære, og det var småt med chancer i kampen. Begge hold kæmpede hårdt, og størstedelen af spillet foregik på midten af banen. Som kampen skred frem, fik hjemmeholdet dog mere og mere overtag, og ti minutter inden pausen fik de bragt balance på regnskabet.

Anden halvleg begyndte lige modsat første halvleg, da det denne gang var hjemmeholdet, der fik tildelt et straffespark, som de bragte sig foran på.

Det var som om, målet fik sat lige mere gang i OB-spillerne. Striberne kom i hvert fald længere frem på banen, og de truede FCM i højere grad, som vi nærmede os slutfløjtet.

Fem minutter før udløb af den ordinære spilletid burde striberne have udlignet. Oliver Hansen drejede et indlæg ind i boksen fra 40 meter, og den havde retning mod Jonathan Khemdee. Selvom han var helt fri, fik han ikke ordentligt ram på bolden med hovedet, og den gik ud til et midtjysk målspark.

OB fortsatte med at presse på, men midtjyderne stod imod, og derfor endte det med et ærgerligt nederlag på 2-1 mod FC Midtjylland.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Jeg er ærgerlig over, at vi ikke bare får et enkelt point med hjem. Jeg synes, vi leverer en god arbejdsindsats, og i de sidste tyve lagde vi et stort tryk på dem, hvor vi også kom frem til et par muligheder, men vi manglede skarphed.

Alle gjorde deres bedste, og vi havde i dag mange førsteårsspillere med i truppen. Også flere der ikke har spillet så meget U17-fodbold, og de er nu en erfaring rigere, og de gjorde alle sammen en fornuftig figur.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik