17.11.2018 18:10

Der var stor forskel fra start til slut, da OB's U17-drenge lørdag sendte AGF hjem til Aarhus med et 5-0 nederlag i bagagen.

U17-Ligaen
Lørdag 17. november kl. 15:15, Ådalen
OB – AGF 5-0 (1-0)
37. min. 1-0 Mathias Brems
51. min. 2-0 Lasse Skøtt
63. min. 3-0 Valdemar Kwasniak
69. min. 4-0 Luca Kjerrumgaard
76. min. 5-0 Mikkel Stangerup

Phillip Gejl – Gustav Grubbe (76. min. Frederik Lebæk), Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems (76. min. Aske Adelgaard) – Jakob Breum, Mikkel Stangerup, Lasse Skøtt, Simon Skøtt – Jonathan Petersen (66. min. Luca Kjerrumgaard), Valdemar Kwasniak
Bænken: Tobias Jakobsen, Aske Adelgaard, Luca Kjerrumgaard, Frederik Lebæk

OB’s U17-cheftræner havde inden lørdagens kamp mod AGF forventet, at det ville blive en vanskelig kamp mod en stærk modstander. Før kampen lå AGF da også lige foran OB i tabellen med et point mere, men det var på ingen måder til at se.

Der stod OB på det hele fra første til sidste fløjt, og striberne pressede højt på AGF, som virkede usikre i deres boldomgang. Det gav flere fine muligheder, men vi måtte alligevel hen til kampens 37. spilleminut, før vi fik den første af fem scoringer.

Jakob Breum blev nedlagt på kanten af feltet af en AGF’er, og kampens dommer, Sebastian Tornhøj Nielsen, tildelte striberne et frispark. En stor chance, som Mathias Brems huggede direkte i kassen, og så kunne striberne gå til pause med en fortjent føring på 1-0 efter 45 minutters dominans.

37 minutter skulle vi ikke vente på den næste scoring, for allerede fem minutter inde i anden halvleg blev det 2-0. Lasse Skøtt var her, der og allevegne i kampen, og han støvsugede alt op på den centrale midtbane. Han tabte vel ikke en duel igennem alle 90 minutter, og i starten af anden halvleg sparkede han flot en flugter i kassen på 2-0.

Ti minutter sejre blafrede nettet igen. Bolden blev erobret på egen banehalvdel, og så satte Valdemar Kwasniak den i femtegearet, sprintede fra sine modstander helt fra egen banehalvdel og lagde køligt bolden i nettet til 3-0.

Dermed var sejret næsten i hus, men en håndfuld minutter efter blev den endnu sikrere. I 66. minut blev Luca Kjerrumgaard skiftet ind, og tre minutter senere dukkede han op ved bageste stolpe på et hjørnespark og sparkede sikkert bolden i mål på sin første berøring i kampen.

Det var OB som det klart bedste hold, og særligt på højrekanten kørte Jakob Breum og Gustav Grubbe rundt med de mørkeblå gæster. Det var dog ikke en af dem, der fik lov at slå det sidste søm i. I stedet var det Mikkel Stangerup, der i dagens kamp havde erstattet sin holdkammerat Valdemar Ibsen på den centrale midtbane, som kunne krone en flot indsats med at lave kampens sidste mål, da han huggede den ind til 5-0.

Sejren kunne være blevet endnu større, og der var ganske enkelt klasseforskel på AGF og OB lørdag eftermiddag, da U17-drengene sikrede sig den tredje sejr i træk og spillede sig op på 5. pladsen i U17-Ligaen.