IMG_5196

19.09.2020 20:12

U17-drengene leverede en stærk indsats lige fra første til sidste fløjt, da de sikrede sig en fortjent sejr på 3-0 over AaB i Ådalen.

U17-Ligaen
Lørdag 19. september kl. 15.00, Ådalen
OB – AaB 3-0 (0-0)
1-0 Tobias Augustinus-Jensen (53.)
2-0 Oliver Roche (67.)
3-0 Markus Jensen (71.)

U17-drengene havde lørdag besøg af en flok formstærke nordjyder fra AaB, da vi jagtede sæsonens første sejr i U17-Ligaen. Kurven har været opadgående for Ivan Poulsens tropper i de seneste par runder, og lørdag fortsatte den kurve med at bevæge sig i den rigtige retning.

OB var fra første fløjt det bedste mandskab på banen, og det var bogstaveligt talt stolpe ud, at nettet ikke blafrede et par gange i første halvleg. Hele tre gange ramte OB-drengene træværket i første halvleg, som uheldigvis sluttede uden scoringer.

Heldigvis skulle der ikke gå lang tid af anden halvleg, inden den fortjente scoring blev sparket i kassen. Max Ejdum drev gæk med en AaB-forsvarer nede på mållinjen, hvorefter han lagde den på tværs til Tobias Augustinus-Jensen, som uden problemer kunne sparke bolden i kassen til 1-0.

Målet har det med at ændre kampe, men det var heldigvis ikke tilfældet ved denne scoring. OB fortsatte med at presse på, og det var et spørgsmål om tid, inden scoringen til 2-0 ville komme. Den kom så efter et kvarters tid, da et hidsigt pres på en stikning resulterede i en kæmpe chance. Oliver Roche erobrede bolden fra en fremadstormende AaB-målmand, og fra godt 35 meters afstand sparkede han bolden i kassen til 2-0.

Til trods for scoringen til 2-0 var OB ikke færdige, og små fem minutter senere blev der banket endnu et søm i kisten. Law Tam Khuu sendte et snorlige indlæg ind i boksen, som indskiftede Markus Jensen stangede i kassen til 3-0.

3-0 blev også kampens resultat, og dermed kunne Striberne efter 90 minutter strække armene i vejret efter en flot og fortjent sejr over AaB.

Vi er sindssygt glade for sejren, som er den første i ligaen for os i denne sæson. Jeg er også glad for, at det var en så fortjent sejr, som det var. Vi følger planen nøje, vi lægger et stærkt tryk på AaB, og vi var gode til at holde fast i bolden hele kampen igennem. I de perioder hvor AaB var på bolden, der stod vi virkelig stærkt sammen som hold, og vores organisation gjorde, at vi fik afvist dem.

Det er tre fine mål, vi sætter ind, og derudover rammer vi træværket tre gange i første halvleg; så der er ingen, der kan sige noget til vores sejr i dag. Derudover får vi i dag giver ligadebut til Albert Kotsis og Magne Clement, som begge kom på banen i slutfasen, hvor de gjorde en god figur.

Nu er der 14 dage til næste kamp, som er mod FCN hjemme i Ådalen, og vi skal fortsætte med at lægge på. Vi har rykket os meget siden sæsonstarten, og jeg har en forventning om, at dagens sejr kan skubbe os yderligere i den rigtige retning.

Magnus Nielsen – Law Tam Khuu, Samuel Juel, Kasper Nyegaard (Hjalte Gaarde, 83.), Valdemar Astrup (Magne Clement, 77.) – Elias Hansborg Sørensen (Albert Kotsis, 77.), Kristoffer Jørgensen, Max Ejdum (Jeppe Runge, 77.), Marius Uhd (Markus Jensen, 64.) – Oliver Roche, Tobias Augustinus-Jensen