Annonce
Annonce
U19-cheftræner vikarierer som assistenttræner på førsteholdet
3F Superliga

U19-cheftræner vikarierer som assistenttræner på førsteholdet

13 mar 2022
Annonce

Andreas Alm har karantæne i de to næste kampe i 3F Superligaen, og det betyder, at Søren Krogh står i spidsen for holdet mandag aften, mens vores U19-cheftræner, Ivan Poulsen, bliver en del af trænerstaben på kampdagen.

Annonce

Når vi mandag aften spiller på hjemmebane mod AaB i 3F Superligaen, så bliver det med et lidt anderledes setup på bænken, end der har været til vores første kampe i foråret. Andreas Alm har nemlig karantæne, efter han blev udvist mod SønderjyskE, og det betyder, at Søren Krogh får en ny rolle på kampdagen, ligesom Ivan Poulsen, der er cheftræner for vores U19-mandskab kommer til at tage plads på bænken som assistenttræner.

- Søren bliver ansvarlig for coachingen i kampen mod AaB. Derudover har vi i morgen Nicolas (Arvid Hedeman, red.), Ivan (Poulsen, red.) og Lars (Bjerring, red.) med på bænken som assisterende trænere. Lars har som altid fokus på målmændene, og til de næste par kampe skal vi så have et lidt andet setup i forhold til standardsituationerne. Derudover har vi Oliver (Ribert, red.) på tribunen, hvorfra han analyserer kampen, siger cheftræner Andreas Alm og fortsætter:

- Søren har normalt standardsituationerne, men det skal han ikke nødvendigvis have, når han står for den overordnede coaching af holdet, som han gør i de næste par kampe. Vi må så se, om det bliver en eller to af assistenterne, der skal have den del.

Eneste nye mand på bænken i morgen er således Ivan Poulsen, der til daglig er en del af vores Akademi; og at vi i en situation som denne finder løsningen på Akademiet er helt logisk ifølge Alm.

- Vi er tæt på Akademiet i dagligdagen, så det giver rigtig god mening, at Ivan kommer med på bænken i morgen. Han har set alle vores kampe, han er tit ude på banerne at kigge, når vi træner, og han ved, hvordan vi ønsker at spille fodbold. Så det er helt naturligt, at det er vores U19-cheftræner, der kommer med på bænken, når der er behov for det, siger Andreas Alm.

Kampen mellem OB og AaB spilles på Nature Energy Park mandag aften kl. 19.00, og hvis du ikke allerede har sikret dig billet til opgøret, så kan du gøre det her.

Der er forsalgsrabat på billetterne indtil søndag kl. 19.00, og indtil da er billetterne 40,- kr. billigere, end de er ved indgangen til stadion mandag aften.

Annonce