Flammingo050_mah_050822

12.09.2022 06:49

Lørdag gæstede striberne FC Midtjylland, hvor vi efter en intens og målrig kamp måtte se os slået med et enkelt mål.

Advarsler:
FC Midtjylland: Gustav Fraulo (36.), Mikkel Fischer (57.), Lasse Overgaard Nielsen (87.)
OB: Tobias Slotsager (56.), Mohamed Kefing Kante (66.)

Kampens dommer:
Andreas Thoustrup

Lørdag gik turen til Ikast, hvor U19-drengene skulle møde ulvene fra FC Midtjylland.

Kampen var knap nok startet, da hjemmeholdet lettere tilfældigt fik trillet bolden i mål, dermed kunne de starte med en tidlig føring.

OB-drengene kom stærkt tilbage og meget hurtigt vendte stillingen, Tobias Augustinus-Jensen kunne sende et flot langskudsmål i nettet efter et fremragende forarbejde af Markus Jensen.

Længe skulle der ikke gå før Mohamed Kefing Kante kunne fortsætte arbejdet for at komme foran, da da han via nogle flotte kombinationer med Jakob Jessen kunne sparke den ind til 1-2.

Selvom vi nu havde vendt kampen til vores fordel, var det stadig os, som sad på de fleste chancer. Efter 30 minutter var Elias Hansborg-Sørensen ved at udbygge føringen med et regulært drømmemål, men desværre stod stolpen i vejen.

Det var desværre også hjemmeholdet, som stod for kampens fjerde scoring, da de kort efter udnyttede et øjeblik, hvor vi stod alt for passivt.

Anden halvleg startede med OB dominans og det blev også til en god portion store stribede chancer, men ind ville bolden desværre ikke.

Det lykkedes til gengæld for FC Midtjylland, som med cirka 20 minutter tilbage kunne bringe sig foran igen.

Selvom vi pressede hårdt på for at udligne, lykkedes det desværre ikke, og derfor måtte vi se os slået af hjemmeholdet.