Annonce
Annonce
U19-drengene gæster Randers FC
Nyt fra U19

U19-drengene gæster Randers FC

05 apr 2021
Annonce

U19-drengene skal mandag følge op på sidste rundes flotte sejr over Brøndby IF, når der venter en udebanekamp mod Randers FC.

Annonce

Mandag middag skal vores U19-kampe i aktion på udebane mod Randers FC. Det er vores anden kamp i forårssæsonen, og vi skal forsøge at følge op på den flotte indsats vi leverede i den første, hvor det blev til en sejr på 2-1 ude mod Brøndby IF. Mandagens modstander fra Randers FC er et af de hold, der har tabt færrest kampe i denne sæson, mens de er det hold, der har spillet flest kampe uafgjort. Faktisk er halvdelen af deres kampe endt uden vinder – og OB-cheftræner Kim Engstrøm forventer også, at det bliver vanskeligt.

- Det bliver igen en tæt kamp i U19-ligaen mod et godt organiseret hold. Randers FC er altid vanskelige at spille mod. De kommer med masser af fysik og power, de har nogle dygtige individualister i den offensive del af spillet, og så har de en solid defensiv.

- De volder alle hold problemer, og de er lige nu det eneste hold, der har formået at tage en sejr over FCM i denne sæson. Så de er generelt stærke, og de voldte os også problemer hjemme i Odense, hvor det blev 1-1, siger U19-cheftræner Kim Engstrøm.

Selvom der venter en svær opgave på udebane mod Randers FC, så er vores cheftræner optimistisk forud for kampen.

- Vi fik en rigtig god start på sæsonen med tre point på udebane mod Brøndby IF. Den kamp har vi bygget videre på, og vi har fået et par småskadede spillere tilbage. Så det er en fuldstændig skadesfri trup, der drager afsted, og der er stor konkurrence i truppen om pladserne.

- Det var både præstationen og sejren, vi var glade for i Brøndby, og vi har en forventning om, at vi kan gå op og gøre nogenlunde det samme i Randers, men vi er også bevidst om, at det er en helt anden opgave, siger Kim Engstrøm, inden han fortæller lidt mere om, hvad der skal lykkes for Striberne.

- Vi skal gøre det, vi har trænet på i lang tid. Vi er blevet endnu bedre på bolden. Vi har i opstarten haft stor fokus på at være tydelige i spillestilen. Det skal vi meget gerne kunne se i dagens kamp. Hvis vi skal lykkes med at åbne deres defensiv, så skal vi være skarpe, når vi får muligheden, for de giver ikke så mange chancer væk.

- Der er højt niveau i truppen for tiden, og vi træner rigtig stærkt. Vi har 11 startere med høj kvalitet i dagens kamp, men vi har også seks indskiftere med i truppen, som lige så godt kunne have startet inde. Der er mange der banker på for at starte inde i en sulten trup.

U19-drengenes kamp mod Randers FC spilles klokken 12.00 på kunstgræsbanen i Randers.

Annonce