Annonce
Annonce
U19-drengene måtte se sig slået på straffesparkskonkurrence
Akademi, Nyt fra U19

U19-drengene måtte se sig slået på straffesparkskonkurrence

05 sep 2022
Annonce

Lørdag gæstede striberne Brøndby IF, hvor en målrig kamp måtte afgøres i en straffesparkskonkurrence, som desværre endte til hjemmeholdets fordel.

Annonce

U19-Ligaen, Runde 4
Lørdag den 3. september kl. 12.30, Brøndby Stadion

Brøndby IF – OB 3-3 (1-1), Straffespark 4-3
1-0: Bertram Kvist (14.)
1-1: Yankuba Minteh (31.)
1-2: Tobias Augustinus-Jensen (60.)
2-2: August Wilquin Carlsson (62.)
2-3: Marcus McCoy (66.)
3-3:  Benjamin Luka Kold Rasmussen (83.)

Advarsler:
Brøndby IF: Valdemar Manley Kwasniak (35.), Tobias Landström (81.), Solomon Opoku (89.)
OB: Law Salomonsen Tam Khuu (80.), Jakob Jessen (90.)

Kampens dommer:
Kenneth Schütt

Kampens forløb:
Lørdag tog U19-drengene turen til vestegnen for at spille fjerde runde i U19-Ligaen mod Brøndby IF.

Det var en kamp, hvor begge hold ville bidrage til en gang offensiv fodbold. Dette kunne ses i både antal chancer og antal mål.

Allerede et kvarter inde i kampen kunne en fri Brøndby IF-spiller sparke et fladt indlæg direkte i mål.

Efterfølgende var det heldigvis stribernes tur til at juble, da Yankuba Minteh modtog bolden på egen banehalvdel og herfra satte i sprint, elegant kom forbi tre modspillere og sendte et hårdt skud i det lange hjørne.

Anden halvleg blev også en affære med meget godt offensivt spil, og Tobias Augustinus-Jensen fik scoret til 2-1 for striberne på et fint spark fra distancen. Desværre gik der ikke mange minutter før værterne fik udlignet. 

Marcus McCoy fik glæden tilbage hos Odense-drengene, da han med et drøn fik bolden kanoneret i mål. Desværre fik Brøndby IF igen udlignet med fem minutter tilbage. 

Som noget nyt i denne sæson, kan man ikke dele i porten ved uafgjort. Kampen skulle afgøres i straffespark, hvor der på ishockeymanér kæmpes om et ekstra point til tabellen. Desværre var det hjemmeholdet, som var skarpest fra pletten og vandt en tæt straffesparkskonkurrence 4-3.

Kommentar fra U19-assistenttræner, Andreas Bech:
Vi spillede en rigtig flot offensiv kamp og vi skabte, udover ved de tre mål, en masse store chancer. Desværre dummer vi os også tre gange defensivt, og så blev det svært at vinde herovre. Vi er skuffet over ikke at vinde kampen, og at vi ikke lukkede den ved stillingen 3-2. At vi er skuffet over “kun” at spille uafgjort her i Brøndby er dog fed følelse, for vi syntes der var spil til mere. Nu ser vi frem til FC Midtjylland i næste weekend i Ikast. 

OB’s startopstilling:
Sebastian Dalby Wille, Marcus McCoy, Oliver Jakob Hansen (Samuel Waltseth Juel, 76.), Law Salomonsen Tam Khuu (Albert Kotsis, 90.), Jakob Jessen, Max Isaac Ejdum, Yankuba Minteh (Valdemar Grymer, 90.), Tobias Augustinus-Jensen (Gustav Vinter, 76.), Elias Hansborg-Sørensen, Mohamed Kefing Kante (Markus Jensen, 46.), Tobias Slotsager.

Bænken:
Mads Krogsøe Eriksen, Samuel Waltseth Juel, Gustav Vinter, Markus Jensen, Albert Kotsis, Valdemar Grymer.

Brøndby IF's startopstilling:
Tobias Landström, August Wilquin Carlsson (Mads Beyer Pasternak, 65.), Malek Bakhit, Clement Mutahi Bischoff (Eskild Munk, 46.), Noah Nartey (Benjamin Luka Kold Rasmussen), Ludwig Vraa (Hjalte Andersen, 80.), Matteo Grosso, Mathias Jensen (Solomon Opoku), Noah Emil Sømmergaard, Valdemar Manley Kwasniak, Bertram Kvist.

Bænken:
Mads Beyer Pasternak, Solomon Opoku, Benjamin Luka Kold Rasmussen, Eskild Munk, Hjalte Andersen.

Næste kamp:
Lørdag den 10. september kl. 13.00 mod FC Midtjylland, EDC Arena - Ikast.

Annonce