Flammingo050_mah_050822

18.09.2022 13:01

Striberne tog lørdag imod Vejle Boldklub på hjemmebane, og dette bød både på mange mål, forskellige målscorere på tavlen og tre point, da OB vandt 5-3.

U19-Ligaen, Runde 6

Lørdag den 17. september kl. 12.30, Ådalen

OB - Vejle Boldklub 5-3 (3-2)

0-1: Christian Gammelgaard Grøndal (12.)
1-1: Charly Nouck Horneman (19.)
1-2: Christian Gammelgaard Grøndal (22.)
2-2: Tobias Augustinus-Jensen (30.) (Straffe)
3-2: Mohamed Kefing Kante (41.)
4-2: Elias Hansborg-Sørensen (61.)
4-3: Frederik Strømdahl Flaskager (84.)
5-3: Tobias Augustinus-Jensen (90.)

Advarsler:
OB: Max Isaac Ejdum (85.)

Vejle Boldklub: Theis Eskildsen (29.), Christian Gammelgaard Grøndal (67.)

Kampens dommer: Jonas Bøgelund

På en solrig lørdag tog U19-drengene imod gæsterne fra Vejle Boldklub i sjette runde af U19-ligaen.

En kamp hvor OB generelt kom bedst fra start med mest boldbesiddelse, stoppede dog ikke gæsterne i et kort boldovertag og dernæst få tippet bolden i mål bag OB-keeper Magnus Nielsen.

Denne føring varede ikke ved længe, og efter lidt dribling på kanten af feltet fik Mohamed Kefing Kante afleveret bolden smukt ind til Charly Nouck Horneman, som fik sidste fod på bolden og hamrede den i nettet, hvilket gjorde det til 1-1.

Længe varede udligningen ikke, og blot tre minutter efter fik Vejle Boldklub desværre bragt sig foran igen.

Hvad der lignede en friløber af OB mod mål, blev dog hurtigt bremset af gæsterne fra Vejle, da et skub i ryggen medførte et straffespark til vores fordel. Et sikkert højreben fra Tobias Augustinus-Jensen bragede bolden i venstre side af nettet, og stillingen var nu 2-2 til OB.

Dommerens fløjte lød igen igen kort efter; denne gang med et frispark til OB lige uden for feltet. Bolden blev lagt ind i feltet og sparket på mål. Målmanden må have haft for meget smør på handskerne, for bolden røg i spil igen, og Mohamed Kefing Kante så sit snit og sparkede endnu en gang bolden i nettet. 3-2 var stillingen nu, hvor spillerne gik til halvleg.

Spillerne kom veloplagte tilbage fra pause og forsøgte at forstørre føringen. Dette stod Elias Hansborg-Sørensen for, da han sparkede den i kassen efter en aflevering af Gustav Vinter og gjorde det til 4-2.

Mod kampens slutningen fik Vejle Boldklub reduceret til 4-3, men et kampstærkt OB-hold ønskede at afslutte kampen med et brag, og en mistet bold af Vejle gav Jakob Jessen muligheden for at spille bolden i angreb for sidste gang. Dette imødekom Tobias Augustinus-Jensen som spillede den lækkert bag den forsvarsløse målmand, og gjorde det til 5-3. Dette blev også det endelige resultat.