27.11.2021 14:09

U19-drengene kom tidligt bagud, men svarede stærkt igen, da det endte med en sejr på 3-1 over Esbjerg fB.

Esbjerg: Malthe Boy Kristensen, Gustav Jensen

Fredag aften skulle OB forsøge at jagte deres første sejr i lidt over en måned og få lidt luft til bunden af tabellen.

Det startede desværre på den værst tænkelige måde, da Esbjerg fB allerede få minutter inde i kampen indkasserede et mål efter et fladt indlæg fra højre side.

Knapt et kvarter inde i kampen blev der så udlignet, da Mathias Brems lavede et godt overlap ude i Esbjergs venstreside. Med et fladt indlæg fandt han Gustav Vinter, der fik drejet bolden over i højre målhjørne til 1-1.

Lige inden pausen var OB så tæt på at komme på sejrskurs. Et fladt indlæg fra højre endte for fødderne af Luca Kjerrumgaard inde i straffesparksfeltet. Det plejer at være ensbetydende med en scoring, men Kjerrumgaard måtte se sit forsøg ramme stolpen.

Esbjerg kom godt ud til anden halvleg og dominerede på bolden, det var dog uden, at de for alvor blev farlige. Efter en times spil var det så os, der var tæt på at bringe os på sejrskurs. Luca Kjerrumgaard blev spillet i dybden, og med godt skud fremtvang han en god redning fra Esbjergs målmand.

En håndfuld minutter senere lykkedes det så for os at komme foran 2-1, da Tobias Augustinus-Jensen sparkede et frispark i kassen.

Kampens nærmede sig sin afslutning, men det skulle vise sig, at der kom masser af drama i kampens overtid. Esbjerg fB fik sendt bolden i kassen, og de troede, de havde udlignet, men scoringen blev annulleret for offside. Kort efter sparkede Charly Nouck Horneman så bolden i kassen, og denne gang var der ikke offside, hvorfor kampen endte med en stribet sejr på 3-1.