U19-drengene skuffede i Lyngby
Nyt fra U19

U19-drengene skuffede i Lyngby

01 apr 2019

Det blev til et skuffende nederlag på 5-3 for U19-drengene, da de i weekenden gæstede Lyngby Boldklub.

U19 Ligaen
Lørdag 30. marts kl. 13.00, i Lyngby
Lyngby – OB 5-3 (3-1)
14. min. 0-1 Max Fenger
22. min. 1-1 Jakob Jensen
30. min. 2-1 Karim El Haddouchi
33. min. 3-1 Frederik Winther Lindberg
49. min. 4-1 Jakob Jensen
56. min. 4-2 Lucas Møller Jensen
72. min. 5-2 Thor Høholt
83. min. 5-3 Jonathan Harboe

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen,Oliver Skolnik (77. min. Laurits Lillemose), Jonathan Kjær (61. min. Tarik Ibrahimagic) - Lucas Møller, Jonathan Harboe, Mads Frøkjær, Anders Klynge (61. min. Jonas Skytte)-  Peter Clement, Max Fenger

Kampens forløb:
U19-drengene var lørdag eftermiddag taget en tur til det nordsjællandske, hvor striberne skulle i kamp mod bundproppen i U19-ligaen, Lyngby. OB-drengene kom stærkt fra start med en scoring fra Max Fenger et lille kvarter inde i kampen.

OB’erne sad på spillet, men pludselig blev det inviteret til åbent hus af OB-forsvaret. Tre omstillinger på 11 minutter resulterede i tre kasser til Lyngby, og så kunne striberne gå til pause bagud 3-1.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg godt, og OB kom frem til en stor chance i de første par minutter. Men umiddelbart efter kørte Lyngby endnu en omstilling, der gjorde ondt på OB-drengene, så det blev 4-1.

Lucas Møller fik reduceret til 4-2, og striberne skubbede kæderne frem for at komme tilbage i kampen. Kvaliteten på den sidste tredjedel var dog ikke høj nok, og selvom der blev skabt rigeligt med chancer, så var det Lyngby, der kom på 5-2, inden Jonathan Harboe med syv minutter igen fik scoret til kampens slutresultat, 5-3.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er rigtig trætte af vores kamp, det blev aldrig rigtig godt. Vi startede ellers godt, fik scoret til 1-0 og vi var i fuld kontrol. Men generelt spillede vi kampen igennem for langsomt, vi søgte hele tiden gennembrud centralt i banen i stedet for at komme rundt om deres kompakte defensiv.

Vi var forberedt på Lyngbys omstillinger inden kampen, men i kampen havde vi slet ikke styr på det. De havde alt for let spil ved deres første fire scoringer. Vi kigger alle sammen indad efter kampen, for vi skal hurtigt videre, heldigvis har vi allerede en ny kamp i den kommende weekend.

Næste kamp:
Lørdag 6. april kl. 13:00 OB – FCN, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik