07.11.2021 11:02

Efter en ellers meget lige kamp i det aarhusianske, måtte de stribede drenge desværre vende hjem med et nederlag på 3-2.

3-2 Oliver Jakob Hansen

AGF: Emil Vestergaard (55.), Adam Daghim (68.), Daniel Jakobsen (85.)
Sebastian Dalby Wille (4.), Mads Stistrup Petersen (22.), Luca Kjerrumgaard (92.)

Dagens kamp var bestemt ikke givet på forhånd, da sejren kunne tippe til begge sider.

Første halvleg var AGF dog tættest på scoring i størstedelen af halvlegen, men alligevel var det OB, der kort før pausen kunne snuppe føringen. Charly Nouck Horneman var vaks foran målet, da han efter en returbold på hjørnespark fik sparket bolden i mål til pauseføringen 1-0.

Anden halvleg var blot to minutter gammel, da AGF udlignede til 1-1 ved et indlæg til bagerste stolpe. Herfra bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender. Desværre var det AGF, der kunne bringe sig foran på et flot spark fra distancen, der gik ind fladt i det lange hjørne. Det blev ligeledes 3-1 i en situation, hvor OB-defensiven ikke fik afværget godt nok.

Til sidst trykkede fynboerne på med lidt mere direkte spil, hvilket udmøntede sig i en reducering fra Oliver Hansen på et nedfald i feltet efter et hjørnespark. Desværre var det ikke nok til point, og OB-spillerne må forsøge revanche efter landskampspausen om 2 uger.