IMG_5114

06.05.2019 14:03

U19-drengene er inde i en dårlig periode, og den kom de ikke ud af, da det lørdag blev til et nederlag i Aarhus.

U19 Ligaen
Lørdag 4. maj kl. 12.30, Aarhus
AGF– OB 3-0 (1-0)
1-0 Mostafa Maarouf (28.)
2-0 Mostafa Maarouf (58.)
3-0 Albert Grønbæk Erlykke (76.)

U19-drengene har det svært for tiden, og lørdag blev der ikke ændret på det, da striberne løb ind i et nederlag mod AGF. Det skete, selvom OB egentlig kom fornuftigt i gang med kampen. Det var OB, der styrede spillet, og det var OB, der virkede farligst – og særligt på et par standardsituationer burde det være blevet til en stribet føring.

Alligevel var det hjemmeholdet, der efter en lille halv times spil bragte sig foran ved Mostafa Maarouf. Det var en scoring, der blev vigtig for kampens videre forløb. Herefter gik AGF nemlig et par meter længere tilbage på banen for at forsvare sig, mens de i offensiven fokuserede på omstillinger.

Det voldte problemer for Kim Engstrøms tropper, der i anden halvleg aldrig fandt melodien. Derfor fik AGF rig mulighed for at blive farlige på omstillinger, og mens OB ikke evnede at skabe chancer, så fik AGF i løbet af anden halvleg sat yderligere to mål på tavlen, således det endte 3-0 til dem.