_MG_9262

07.11.2022 10:46

Lørdag måtte de stribede U19-drenge se sig slået til hjemmeholdet fra Silkeborg IF, efter en målfattig kamp der ellers bød på mange chancer.

Kim Fredholm

Lørdag havde U19-drengene taget turen til det jyske, da de skulle møde Silkeborg IF i rækkens 12. runde. Holdene spillede hinanden ligeværdigt op, og OB havde flere gode chancer i den første halvleg.

Det skulle næsten vise sig, at OB kom foran i det 20. minut, da Mohamed Kefing Kante så sit snit til at skyde den i nettet fra tæt hold, men den endte desværre i hænderne på Silkeborgs keeper, med så meget fart på, at Kante måtte springe over målmanden for at undgå sammenstød.

Efter en omstilling på formationen kort tid efter, forsøgte Samuel Juel at bringe OB foran, men overliggeren var i vejen, og bolden røg tilbage i spil. I stedet viste det sig, at Silkeborg IF havde heldet med sig, da de fandt et hul i forsvaret og en chanceløs OB-målmand, og dermed kunne sparke bolden i mål og gøre stillingen til 1-0.

Første halvleg havde optræk til nogle gode chancer, men med en tendens til at sidste aflevering eller afslutning ikke lykkedes eller var for upræcis.

OB spillede ikke op til deres vante niveau, og det kunne man mærke skulle ændres i 2. halvleg.

Endnu engang bragede Mohamed Kante bolden afsted, denne gang i håb om at få reduceret på måltavlen, men han sparkede for dybt i bolden, og den ender over målet fremfor ind i mål.

Generelt dominerede OB anden halvleg med et hav af chancer, og det var også lige ved at lykkedes for Elias Hansborg-Sørensen, da han satte hovedet på bolden, men overplacerede afslutningen forbi mål.

En halvleg der lå mere til OB end hjemmeholdet, endte kampens resultat dog uheldigvis til Silkeborgs fordel, da de var de eneste, der kunne forlade lørdagens kamp med point.