Annonce
Annonce
U19-drengene tog sin første sejr i sæsonen
Nyt fra U19

U19-drengene tog sin første sejr i sæsonen

20 sep 2021
Annonce

Efter en hård start på sæsonen var det tre tiltrængte point, som U19-drengene kunne tage med fra lørdagens kamp hjemme mod AC Horsens.

Annonce

U19-ligaen
Lørdag d. 18. september, kl. 12.30, Ådalen
OB – AC Horsens 4-0 (1-0)
1-0 Jakob Breum (3.)
2-0 Charly Nouck Horneman (47.)
3-0 Jakob Breum (78.)
4-0 Mathias Brems (89.)

Gule kort:
OB:
AC Horsens: Asbjørn Gaarde (63.), Imran Mehanovic (76.)

Kampens forløb:
Med kun to point i sæsonens første tre kampe skulle OB forsøge at hive sæsonens første sejr hjem i lørdagens hjemmebaneopgør mod AC Horsens.
Omgivelserne i Ådalen lagde i hvert fald op til, at OB kunne gøre brug af sin hjemmefordel. Både vejret og et pænt fremmøde på tilskuerpladserne, var en faktor, der var værd at bide i mærke i.

Kampen var knap nok fløjtet op, før striberne kunne skrive sig på måltavlen. En stor fejl af gæsternes keeper, der blev fremprovokeret af et hidsigt pres fra Striberne hav Jakob Breum en stor mulighed for at sparke bolden ind i et tomt mål. Den forpassede han ikke, og Striberne var således allerede efter tre minutter på kurs mod sejren.

Herefter havde OB det meste af spillet og skabte også flest chancer. Med et fint opspil i stribernes favør endte bolden for fødderne af Jakob Jessen, der med sit kolde højreben trykkede af. Desværre for Jakob Jessen røg bolden over mål.
Som kampen skred frem, fik AC Horsens mere af spillet på OB’s banehalvdel. Dog blev det aldrig alarmerende, hvorfor OB kunne gå til pause med føringen i behold.

Anden halvleg kunne let virke som det rene dejá vu. Blot ét minut efter dommeren havde fløjtet den i gang, kunne striberne atter udbygge føringen. Med et frisk indhop fra Charly Nouck Horneman, får han vristet sig fri i Horsensfeltet efter en flot dybdebold fra Tobias Augustinus-Jensen. Da Charly nåede ned til keeperen, sparkede han sikkert OB på 2-0.

Med et kvarter igen fik OB en god mulighed for at øge den føring. På kanten af feltet blev der dømt frispark, efter én af AC Horsens-spillerne nedlagde en OB’er.

Frisparket blev eksekveret på fornemmeste vis, da Jakob Breum kunne doble op på sine mål i kampen. Med et kraftfuldt spark i højre hjørne fik han endnu engang nettet til at blafre, og dermed kunne OB skrive 3-0 på tavlen i Ådalen.

Kort før slutfløjtet fik OB sat det sidste punktum i kampen, da der blev begået straffespark på Max Ejdum. Mathias Brems, havde ingen problemer med at omsætte det til et stensikkert mål, der uden chance for målmanden blev til slutresultatet 4-0.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Vi er rigtig glade for at vinde kampen. Vi har ikke helt været pointmæssigt tilfreds med vores start på sæsonen. Derfor var det glædeligt at få en sikker og komfortabel sejr i dag. 

Jeg synes, vi starter kampen rigtig godt med at trykke Horsens tilbage. Vi kommer tidligt foran, hvilket giver lidt ro. Vi skal dog score yderligere i første halvleg, på de store chancer vi skaber. Men glædeligt at vi kommer lige så stærkt ud til anden halvleg, og får scoret efter bare ét minut, så vi mere eller mindre kan kontrollere kampen.

Vi spiller generelt en god kamp med flere fremragende angreb, hvor vi får spillet gennem Horsens, som vi gerne ville. 

Alt i alt en god sejr hvor vi viser styrke ved at spille til nul samt lave fire mål. 

OB:
Marcus Ryu Alstrup – Jakob Okkels Larsen, Jonathan Foss, Aske Adelgaard (Max Isaac Ejdum 73.), Robin Østrøm (Oliver Jakob Hansen 62.), Mathias Brems - Jakob Jessen, Gustav Vinter (Charly Nouck Horneman 46.), Jakob Breum - Tobias Augustinus-Jensen (Mads Stistrup Petersen 73.), Elias Hansborg Sørensen (Magnus Saaby 62.)
Bænken: Oliver Jakob Hansen, Max Isaac Ejdum, Magnus Worsøe Nielsen, Charly Nouck Horneman, Magnus Saaby, Mads Stistrup Petersen

Næste kamp:
FC København - OB, lørdag d. 25. september 2021, KB. P. Bangsvej

Annonce