u19 holdbillede

Benjamin Jakobsen — 14.06.2018 16:10

Det var en typisk pokalkamp med masser af dueller, da OB i semifinalen slog Næsby med 2-1 og derfor er klar til finalen mod Oure.

U19 DBU Fyn Pokalturneringen
Onsdag 13. juni kl. 18.30, Næsby
Næsby – OB 1-2 (1-1)
18. min. 1-0
27. min. 1-1 Anton Pedersen
52. min. 1-2 Julius Fechtenburg

Hans Christian Bernat – Anders Jørgensen, Anton Pedersen (52. min. Kasper Skræp), Jacob Gøj Mikkelsen, Mathias Bonde – Lucas Møller Jensen (79. min. Tarik Ibrahimagic), Anders Klynge, Laurits Lillemose, Kristian Brøndum – Julius Fechtenburg (86. min. Mikkel Michelsen), Mikkel Michelsen (70. min. Anton Bisgaard)

U19 holdet spillede sig onsdag aften i den Fynske pokalfinale efter semifinale sejr på 2-1 på udebane imod Næsby fra U19-Divisionen. OB´erne stillede med blot 5 spillere, der var med i den seneste turneringskamp i Randers, så det var mange af reserverne, der fik chancen i kampen.

Kampen bar præg af en typisk pokalkamp, hvor det lavest rangerende hold kæmpede alt, hvad de kunne for at skabe overraskelsen. Det blev en fysisk præget kamp, med masser af dueller, og uden de helt store målchancer.

Næsby kom foran 1-0 på en omstilling efter 18 minutter. Efter denne scoring vækkede OB´erne, der begyndte at sætte sig på spillet. Udligningen kom små ti minutter senere ved Anton Pedersen på hjørnespark.

Fra anden halvlegs start var det med OB i teten, og kort inden i anden halvleg kom striberne foran med 2-1 på straffespark ved Julius Fechtenburg.

Herefter var OB mest på bolden, dog uden at skabe de store chancer, men kampen blev flot kontrolleret. Derfor kunne Næsby heller ikke skabe noget mod stribernes forsvar, så en intens pokalkamp, med mange dueller, men få chancer endte 2-1 til OB.