U19 er klar til sæsonens sidste udebanekamp
Nyt fra U19

U19 er klar til sæsonens sidste udebanekamp

24 maj 2019

Lørdag står den foruden OB - Brøndby også på turneringskamp for vores U19-drenge, der klokken 12:00 møder Vejle i sæsonens sidste udebanekamp.

U19-drengene gæster i weekenden Vejle Stadion. Her er modstanderen naturligvis Vejle Boldklub, og det er stribernes sidste udebanekamp i dette års U19-Liga, og cheftræner Kim Engstrøm ser frem til den kamp.

- Vi ser frem til at skulle spille sæsonens næstsidste kamp – og sæsonens sidste udekamp. Vi glæder os til det, fordi vi skal følge op på en rigtig god oplevelse mod FCK i sidste uge. Der leverede vi en god præstation, og vi fik en god sejr, så det håber jeg helt klart, at vi kan bygge videre på i morgen, fortæller Kim Engstrøm.

OB-drengene er placeret på en 7. plads, og der er fem point op til modstanderne fra Vejle. Med seks point at spille om, så skal vi have tre point, hvis vi fortsat vil have chancen for at gå forbi Vejle. Og det bliver ikke nemt, for Vejle er et godt hold, det mener Kim Engstrøm i hvert fald.

- Vejle er gode, og de har mange spændende offensive profiler. På hjemmebane har de voldt rigtig mange hold problemer, og det er der, de har hentet størstedelen af deres point. De er fysisk stærke, men det er samtidig et hold, der både vil og kan spille fodbold. Så det bliver svært for os, siger Kim Engstrøm.

Selvom der venter en stærk modstander, som særligt er gode på hjemmebane, så tror Kim Engstrøm på den, for hans egne tropper har på det seneste præsteret fornuftigt.

- Vi synes, vi står godt til kampen. Præstationerne i de seneste to ligakampe har været fornuftige, selvom det kun har kastet en enkelt sejr af sig. Så vi er positive i forhold til præstationerne, og der er mange spillere, der byder sig til. Derudover vandt vi vores pokalsemifinale i midtugen, og i den kamp fik vi flere folk i kamp, så de også står skarpt til weekends kamp mod Vejle, siger Kim Engstrøm, inden han sætter et par ord på, hvad han forventer af kampen.

- Jeg forventer, at kampbilledet bliver lidt som da vi mødte dem i efteråret med masser af tempo. Det bliver intenst, der kommer masser af dueller, og forhåbentlig bliver det os som den dominerende part i forhold til at skabe chancer. Og så er jeg sikker på, at det bliver en god oplevelse for os at skulle spille på Vejle Stadion. Så ved vi, at rammerne er i orden, og vi glæder os rigtig meget til kampen.

Kampen mellem OB og Vejle i U19-Ligaen spilles som nævnt på Vejle Stadion, og der er kampstart lørdag klokken 12:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik