Annonce
Annonce
U19 er klar til vanskelig udebanekamp
Nyt fra U19

U19 er klar til vanskelig udebanekamp

23 okt 2020
Annonce

Lørdag drager vores U19-drenge til Aarhus, hvor de tørner sammen med de lokale drenge fra AGF, der blot har tabt én af de første otte kampe i U19-Ligaen.

Annonce

U19-drengene har leveret stærke resultater på det seneste, og lørdag skal Kim Engstrøms tropper forsøge at udbygge stimen af ubesejrede kampe til fire, når de møder AGF på udebane.

- AGF på udebane er altid en svær kamp, og det er en modstander, der har præsteret særdeles fornuftigt i denne sæson. De volder alle hold problemer, og i de første otte kampe har de kun tabt én kamp. Så vi er klar over, at der skal præsteres fra første til sidste fløjt, hvis vi skal have point med hjem til Odense. De kommer med masser af fart og fysik, og de minder en lille smule om deres førstehold, når det kommer til den spillestil, de praktiserer, siger Kim Engstrøm.

Efter en pointmæssigt dårlig start på sæsonen er vores U19-drenge begyndt at sætte point ind på kontoen. De tre seneste kampe har kastet syv point af sig, og spørger man Kim Engstrøm om, hvad det er, der er blevet bedre siden starten af sæsonen, så er der flere ting.

- Vi har haft fokus på vores organisation, og så har vi langt hen ad vejen kunnet stille med de samme spillere. Senest var der godt nok et par ændringer i bagkæden, men når vi skifter, så ved spillerne, hvilken rolle de skal ind og udfylde.

- I defensiven har vi været meget tilfredse med vores aggressivitet og fremadrettethed. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vi lægger på, når det kommer til spillet med bolden. Den del har vi haltet på, og vi skal blive bedre på kuglen, så vi kan dominere kampene ved at være gode på bolden, fortæller cheftræneren.

Målsætningen for U19-drengene er igen i år at skulle slutte blandt de seks bedste hold i ligaen. I skrivende stund er drengene nummer otte, men kun med tre point op til tredjepladsen. Så der er tale om en utroligt tæt U19-Liga, og det gør kampen mod AGF endnu vigtigere.

- Det er rigtig vigtigt at sætte point på kontoen i denne periode, fordi rækken formentlig snart knækker over. Når den begynder at knække, skal vi være med i top seks, så vi kan stræbe efter de lidt sjovere pladser.

- AGF er også et af de hold, der formentlig ender i den bedste halvdel, og derfor er det ekstra vigtigt for os at tage alle tre point med hjem, så vi kan gå forbi dem i tabellen. Men de er gode – især på hjemmebane – så vi bevidste om, at det bliver en særdeles vanskelig kamp, siger Kim Engstrøm.

Kampen mellem OB og AGF fløjtes i gang lørdag klokken 14.00, og den spilles på AGF’s træningsanlæg, Fredensvang.

Annonce