U19 er semifinaleklar
Nyt fra U19

U19 er semifinaleklar

16 maj 2018

U19-drengene er klar til semifinalen i den fynske pokalturnering efter en sejr på 7-0 over TPI.

DBU Fyn Pokalturnering
Onsdag 16. maj, 18:30, Home Tarup Park
TPI – OB 0-7 (0-4)
1. min. 0-1 Elias Lamnaouar (straffe)
8. min. 0-2 Elias Lamnaouar
17. min. 0-3 Anders Klynge
38. min. 0-4 Anders Klynge
63. min. 0-5 Sebastian Lodahl
84. min. 0-6 Kasper Skræp
85. min. 0-7 Sebastian Lodahl

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Anders Jørgensen, Kasper Skræp, Jacob Mikkelsen, Mathias Bonde – Lucas Møller Jensen, Anders Klynge, Laurits Lillemose, Peter Clement – Elias Lamnaouar, Sebastian Lodahl
Bænken: Nicolai Skøtt, Jonathan Kjær, Oliver Skolnik

Kampens forløb:
OB’s U19-Ligahold var onsdag aften en tur i Tarup/Paarup, hvor den stod på kvartfinale i den fynske pokalturnering. Drengene var gået på banen for at forsvare titlen, som de vandt sidste år, og første opgave var altså mod TPI.

Vestodenseanerne fører Liga 2 foran adskillige jyske hold, og det er den fjerdebedste række i landet på U19-plan. Derfor var det et OB-hold som storfavoritter, der gik på banen.

I kampen var det da også til at se, der var nogle rækkers niveauforskel. Og allerede i kampens første minut blev det på ingen måder ikke nemmere for TPI-drengene, da Elias Lamnaouar sparkede et straffespark ind til en OB-føring på 1-0.

En kold spand vand i hovedet på de unge drenge fra TPI, der ikke lod sig slå ud og kæmpede hårdt. Det var også deres fortjeneste, at stillingen efter første halvleg ikke var mere end 4-0 til striberne. Mange gange fik de forstyrret OB-spillerne på banen, og OB-spillerne lavede mange fejlafleveringer i første halvleg, som blandt andet også bød på en frisparksscoring fra Anders Klynge.

I anden halvleg smed OB tre friske spillere ind fra bænken, men det gjorde ikke, at boldomgangen hos OB-spillerne blev markant bedre – men igen var det TPI-drengenes fortjeneste, og de kæmpede hårdt for næsen af de fremmødte tilskuere i Tarup.

Midtvejs i anden halvleg satte Sebastian Lodahl bolden i kassen efter en flot dribletur og et efterfølgende chip fra Mathias Bonde, Kasper Skræp scorede efter et hjørnespark sendt ind af Bonde, og fem minutter før tid var Sebastian Lodahl på plads for anden gang i kampen – og igen var det Mathias Bonde, der lavede assisten.

Med sejren på 7-0 er striberne dermed sikkert videre til semifinalen i den fynske pokalturnering.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Det var en fin pokalkamp mod en fornuftig modstander, der stod imod så godt som de kunne. For os lykkedes det at afgøre kampen hurtigt, og det var vi fint tilfredse med. Derfor fik vi alle mand i spil, og vi fik lavet syv mål, så det var fint.

 SE STORT GALLERI FRA KAMPEN:

1 / 56

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik