Annonce
Annonce
U19 fik en lussing af AaB
Nyt fra U19

U19 fik en lussing af AaB

20 sep 2020
Annonce

U19-drengene leverede en svag præstation lørdag, da AaB kunne tage hjem til Nordjylland med en fuldt fortjent storsejr.

Annonce

U19-Ligaen
Lørdag 19. september kl. 12.30, Ådalen
OB – AaB 1-5 (0-2)
0-1 (21.)
0-2 (35.)
1-2 Valdemar Kwasniak (53.)
1-3 (81.)
1-4 (85.)
1-5 (90.)

Kampens forløb:
Lørdag havde vi besøg af AaB i U19-Ligaen, og vi var særdeles gæstfrie overfor nordjyderne. I første halvleg stod der AaB på alt, og Striberne haltede efter på næsten samtlige parametre. Kvaliteten på bolden var for ringe, organisationen var for dårlig, og udtrykket var langt fra det niveau, vi viste i sidste weekend mod FCM.

Derfor var det også fuldt fortjent, at nordjyderne kunne gå til pause med en føring på 0-2, som nemt kunne have været endnu større, hvis det ikke var for nogle gode redninger fra Christopher Bobber Møller i OB-buret.

Fra anden halvlegs start kunne man godt se på Striberne, at cheftræner Kim Engstrøm havde haft de helt store bogstaver fremme i pausen, da han skulle fortælle spillerne, hvordan han havde oplevet første halvleg. Striberne var mere fremadrettede, bedre på bolden – og helt generelt lignede de nogle, der troede mere på tingene.

Derfor var det også ganske logisk, at Valdemar Kwasniak i kampens 53. minut fik reduceret til 1-2. Det gjorde han efter et fornemt indlæg fra Rasmus Nissen.

Herefter fortsatte OB med at presse på, og der var flere muligheder for at få udlignet. Den største stod Robin Østrøm for, da han efter et indlæg blev spillet fri af Simon Skøtt. Hans afslutning manglede desværre fart, og derfor kunne en AaB-forsvarsspiller komme i vejen for afslutningen inde på stregen.

Med ti minutter tilbage af kampen straffede AaB en personlig fejl i OB-forsvaret, og i slutfasen scorede nordjyderne yderligere to gange, så de kunne rejse hjem til Nordjylland med en fortjent og overlegen sejr.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
- Jeg ærgrer mig rigtig meget over, at vi ikke kunne følge op på sidste weekends gode resultat og præstation. Jeg synes, vi i øjeblikket er for svingende fra kamp til kamp. Det gør, at vi lørdag spillede en voldsomt dårlig første halvleg. Der var vi for meget på hælene, men formåede alligevel at komme ud med et fornuftigt udtryk fra anden halvlegs start.

- Der spillede vi fornuftigt i forhold til, at vi var bagud 0-2. Vi fik reduceret og der var flere chancer for at udligne, men på mærkværdig vis formåede vi at lukke tre mål ind i de sidste otte minutter, uden vi på nogen måde satsede voldsomt meget frem ad banen.

- Vi må kigge på os selv for at finde ud af, hvad der er hoved og hale i det hele, så vi kan sætte flere gode præstationer sammen i træk.

OB:
Christopher Bobber Møller – Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Robin Østrøm – Lasse Skøtt (Jakob Okkels, 65.), Valdemar Ibsen (Simon Skøtt, 65.), Anton Stage (Luca Kjerrumgaard, 75.), Mathias Brems – Valdemar Kwasniak (Oliver Hansen, 87.), Rasmus Nissen, Jakob Breum (Noah Christensen, 65.)

Næste kamp:
Lørdag 26. september kl. 12.30, OB – Randers FC, Ådalen

Annonce