U19-drengene leverede en svag præstation lørdag, da AaB kunne tage hjem til Nordjylland med en fuldt fortjent storsejr.

1-2 Valdemar Kwasniak (53.)
1-3 (81.)
1-4 (85.)
1-5 (90.)

Lørdag havde vi besøg af AaB i U19-Ligaen, og vi var særdeles gæstfrie overfor nordjyderne. I første halvleg stod der AaB på alt, og Striberne haltede efter på næsten samtlige parametre. Kvaliteten på bolden var for ringe, organisationen var for dårlig, og udtrykket var langt fra det niveau, vi viste i sidste weekend mod FCM.

Derfor var det også fuldt fortjent, at nordjyderne kunne gå til pause med en føring på 0-2, som nemt kunne have været endnu større, hvis det ikke var for nogle gode redninger fra Christopher Bobber Møller i OB-buret.

Fra anden halvlegs start kunne man godt se på Striberne, at cheftræner Kim Engstrøm havde haft de helt store bogstaver fremme i pausen, da han skulle fortælle spillerne, hvordan han havde oplevet første halvleg. Striberne var mere fremadrettede, bedre på bolden – og helt generelt lignede de nogle, der troede mere på tingene.

Derfor var det også ganske logisk, at Valdemar Kwasniak i kampens 53. minut fik reduceret til 1-2. Det gjorde han efter et fornemt indlæg fra Rasmus Nissen.

Herefter fortsatte OB med at presse på, og der var flere muligheder for at få udlignet. Den største stod Robin Østrøm for, da han efter et indlæg blev spillet fri af Simon Skøtt. Hans afslutning manglede desværre fart, og derfor kunne en AaB-forsvarsspiller komme i vejen for afslutningen inde på stregen.

Med ti minutter tilbage af kampen straffede AaB en personlig fejl i OB-forsvaret, og i slutfasen scorede nordjyderne yderligere to gange, så de kunne rejse hjem til Nordjylland med en fortjent og overlegen sejr.