U19 hentede point på svær udebane
Nyt fra U19

U19 hentede point på svær udebane

02 mar 2020

AaB har i de to foregående sæsoner vundet sølv i U19-Ligaen, og lørdag var vores U19-drenge en tur i Aalborg, hvor det blev til et enkelt point.

U19-Ligaen
Lørdag 29. februar, kl. 13.00, Aalborg
AaB - OB 2-2 (1-1)
1-0 Oliver Børsting (8.)
1-1 Anders Klynge (32.)
2-1 Marcus Hannesbo (50.)
2-2 Rasmus Nissen (66.)

Kampens forløb:
Under vanskelige forhold spillede U19-holdet lørdag 2-2 på udebane imod AaB. Der stod en stiv vind på langs af banen, ligesom det regnede lige fra første til sidste fløjt af kampen.

De vanskelige forhold var ens for begge hold, der fra start af forsøgte at stresse modstanderen højt oppe på banen. AaB kom tidligt foran i første halvleg med vinden i ryggen og var ligeledes tæt på 2-0 med et forsøg på stolpen. Herefter fik Striberne spillet sig ind i kampen og fik fortjent udlignet ved Anders Klynge.

Resten af halvlegen var med fynboerne i teten, men uden at få scoret yderligere. Starten af halvleg mindede om første halvleg, AaB kom foran 2-1 på en omstilling. Herefter fik fynboerne igen udlignet midt i halvlegen, denne gang ved Rasmus Nissen.

I resten af kampen var de unge OB-drenge tættest på sejren; blandt andet med en dobbeltchance der blev misbrugt og et hovedstød på stolpen. Men det var stolpe ud, og så endte det med et point til begge mandskaber.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Vi er ærgerlige over at vi ikke får alle tre point med hjem fra en svær udekamp. Vi vidste på forhånd, at det kunne blive vanskeligt i Aalborg, alligevel står vi med en følelse af, at vi sagtens kunne have taget alle tre point.

Vi gør det vanskeligt for os selv i begge halvlege ved at komme tidligt bagud, og i anden halvleg stresser vi for meget efter udligningen, hvor vi stadig havde 20-25 min. til at få lavet det afgørende mål.

Vi skabte chancerne, men manglede den sidste kvalitet i spillet på den sidste tredjedel af banen, og overordnet set er et enkelt point på udebane i Aalborg ikke noget dårligt resultat.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Robin Østrøm, Daniel Obbekjær, Teitur Magnusson – Jonas Skytte (Lasse Skøtt, 84.), Anders Klynge, Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic, Mathias Brems – Max Fenger, Rasmus Nissen
Bænken: Valdemar Ibsen, Lasse Skøtt, Simon Skøtt, Phillip Gejl

Næste kamp:
Lørdag 7. marts, kl. 12.00, FCK – OB, Peter Bangs Vej (København)