AaB har i de to foregående sæsoner vundet sølv i U19-Ligaen, og lørdag var vores U19-drenge en tur i Aalborg, hvor det blev til et enkelt point.

1-0 Oliver Børsting (8.)
1-1 Anders Klynge (32.)
2-1 Marcus Hannesbo (50.)
2-2 Rasmus Nissen (66.)

Under vanskelige forhold spillede U19-holdet lørdag 2-2 på udebane imod AaB. Der stod en stiv vind på langs af banen, ligesom det regnede lige fra første til sidste fløjt af kampen.

De vanskelige forhold var ens for begge hold, der fra start af forsøgte at stresse modstanderen højt oppe på banen. AaB kom tidligt foran i første halvleg med vinden i ryggen og var ligeledes tæt på 2-0 med et forsøg på stolpen. Herefter fik Striberne spillet sig ind i kampen og fik fortjent udlignet ved Anders Klynge.

Resten af halvlegen var med fynboerne i teten, men uden at få scoret yderligere. Starten af halvleg mindede om første halvleg, AaB kom foran 2-1 på en omstilling. Herefter fik fynboerne igen udlignet midt i halvlegen, denne gang ved Rasmus Nissen.

I resten af kampen var de unge OB-drenge tættest på sejren; blandt andet med en dobbeltchance der blev misbrugt og et hovedstød på stolpen. Men det var stolpe ud, og så endte det med et point til begge mandskaber.