Annonce
Annonce
U19-holdet klar til at bygge videre på de gode resultater
Nyt fra U19

U19-holdet klar til at bygge videre på de gode resultater

06 nov 2020
Annonce

OB's U19-drenge tager et smut til Lyngby, hvor de tørner sammen med Lyngby BK's U19-mandskab. Her skal vi fortsætte de gode takter, mener Kim Engstrøm.

Annonce

U19-mandskabet har været gode på det seneste og har tilkæmpet sig en del stærke resultater. Lørdag eftermiddag skal drengene forsøge at bygge videre på det, og det ser cheftræneren frem til.

- Vi glæder os til at spille mod Lyngby BK. Med den gode stime vi er inde i, ser vi frem til endnu en kamp i U19-Ligaen, hvor vi forhåbentlig kan tage flere point i en tæt række. Vi møder igen et af de rigtig gode hold, som ikke har tabt i seks kampe, fastslår Kim Engstrøm.

Kampen bliver spillet i Lyngby, men selvom kampen spilles på fremmed græs, er der stadig gode chancer for at skabe et resultat, mener Engstrøm.

Lyngby er stærke på hjemmebane, så det bliver endnu en svær udebanekamp, hvor vi skal holde tungen lige i munden. Men det er også en kamp, hvor der er muligheder i forhold til vores måde at gribe kampen an på. Vi skal spille vores eget spil.

Udover at spille vores eget spil skal vi også dømme op for Lyngbys:

De er enormt dygtige på bolden, og de vil gerne spiller fodbold. De har dygtige individualister – specielt fremadrettet. Det er spillere, der gør ondt på de fleste hold. Der er også mulighed for at straffe dem offensivt, så det håber jeg, at vi kan få sat i scene.

Vi startede ikke som håbet, men det er U19-drenge til gengæld kommet godt efter, da det er blevet til fem kampe uden nederlag.

- Vi har vundet de sidste fire, hvilket har været rigtig godt. Vi har kun indkasseret et enkelt mål, fordi vi har fået styr på vores organisation. Vi har skabt en god base, og for tiden laver vi tre mål per kamp i snit. Det gør det en lille smule nemmere at vinde. Så kan vi fortsætte de gode offensive og defensive takter, så ser det fornuftigt ud. Så er det også en kæmpe fordel, at rigtig mange spillere byder sig til, og vores angribere scorer mange mål.

Foruden de mange angriberscoringer er der også en del andre ting, der fungerer lige for tiden:

- Sejre avler selvtillid – så jo flere sejre, jo mere selvtillid og tro på egne evner. Vi er et hold, der blomstrer mere og et hold, der har fundet niveauet fra sidste år frem igen. Vi tænker, om de første par kampe var mæthed fra sidste sæson. Nu har vi fundet det frem, der skal kendetegne os, hver gang vi spiller. Det ligner lige nu, at vi har ramt den rigtige måde at gøre tingene på, og det, håber vi, kan fortsætte mod Lyngby. Samtidig skal vi også lægge på, så vi bliver en del af toppen, hvor vi er berettiget til at være, med den trup vi har.

Der er kampstart klokken 12.00 lørdag d. 7. november. 

Annonce