odense30_JUG_080821

15.05.2022 17:03

Striberne startede lørdagens kamp i Silkeborg som lyn og torden, hvor to hurtige mål desværre ikke var nok til at hive tre point med hjem til Ådalen.

2-2 Magnus Bøttker (76.)

Silkeborg: Noah Sonne Kargo (28.), Frederik Carstensen (83.), Yunus Akbayir (90.), Alexander Priesborg Madsen (90+1.)
Jonathan Foss (24.), Oliver Jakob Hansen (83.)

Det fynske hold begyndte kampen med fuld damp under kedlerne, og efter blot fire minutters spil resulterede det i et flot mål af Mathias Brems, der efter en god omstilling fik sparket bolden i det lange hjørne.

Silkeborgenserne kom lidt mere ind i kampen efterfølgende, hvor de forsøgte at kombinere sig gennem OB-forsvaret, men heldigvis uden held. OB fortsatte den gode start på kampen, og kunne efter 18 minutter se bolden passere Silkeborg-målmanden. Med en hurtig omstilling fra striberne endte bolden for fødderne af Noah Engell Christensen, der med et følt spark placerede bolden i hjørnet af målet.

Der var flere store chancer i stribernes favør, hvor en 3-0-føring ikke havde været overraskende at gå til pause på. I anden halvleg var Silkeborg-spillerne desværre vågnet op fra dåd, og med mere end én time spillet fik de da også reduceret til 1-2. Herefter tog Silkeborg skeen i den anden hånd og fik med ét kvarter før slutfløjtet bragt sig på 2-2, der også blev kampens resultat.