IMG_0198

30.10.2021 16:35

U19-drengene formåede ikke at åbne AaB’s forsvar op og måtte derfor nøjes med det ene point i en tæt kamp mod nordjyderne.

U19-ligaen
Lørdag d. 30. oktober, kl. 12.30, Ådalen
OB – AAB 0-0 (0-0)

OB: Mads Stistrup Petersen
AaB: Casper Gedsted Hansen, Oscar Meedom, Christoffer Ravn Jensen

U19-drengene skulle lørdag forsøge at rejse sig på hjemmebane mod AaB oven på sidste uges 8-2 nederlag til Brøndby.

Det startede ikke godt, da AaB indenfor de første 10 minutter fik straffe, efter en stribet forsvarsspiller i en duel ramte manden før bolden i forbindelse med en tackling inde i feltet. Heldigvis læste Magnus Nielsen skuddet, og han kom flot ned og reddede bolden nederst i højre hjørne.

AaB var tæt på igen efter et kvarters spil, da et hårdt og fladt indlæg blev sendt ind i feltet, men da ingen spiller fik ram på bolden, fortsatte den ud til målspark.

Fem minutter senere var AaB igen på færde, da en AaB-spiller på kanten af feltet i højre side fyrede bolden mod mål, men igen var Magnus Nielsen vågen i målet, hvor han uden de store problemer reddede bolden.

OB’s bedste forsøg i første halvleg var et skud lige over mål af Tobias Augustinus-Jensen, men ud over det forsøg kom Striberne ikke frem til det helt store og måtte dermed gå til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg startede godt for OB, da Charlie Nouck Horneman fik driblet sig fri inde i feltet, men desværre sad det efterfølgende skud lige på AaB-keeperen. Resten af halvlegen forløb med chancer og spil i begge ender, dog med flest chancer til OB, men desværre uden, at det for alvor var tæt på at blive 1-0.

Derfor sluttede kampen præcis som den startede; med et point til begge mandskaber, og uden mål til nogen af holdene.