U19 led sæsonens første pointtab
Nyt fra U19

U19 led sæsonens første pointtab

09 nov 2019

Stimen stoppede på ti sejre i træk, da de stribede U19-drenge fredag aften led sæsonens første pointtab på udebane mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

U19-Ligaen
Fredag 8. november, kl. 18.00, Ikast
FC Midtjylland - OB 1-0 (1-0)
1-0 Victor Lind (7.)

Kampens forløb:
U19 holdet løb fredag aften ind i sæsonens første nederlag, da det på udebane mod FCM blev til et snævert nederlag. Det blev en intens og tempofyldt U19-kamp med to hold, der ville fremad.

Fra starten af kampen var det med hjemmeholdet som det toneangivende hold, de fik trykket Striberne tilbage på banen, ligesom de hele tiden var aggressive i presset. En tidlig føring allerede efter syv minutters spil gav dem endnu mere tro på, at de skulle blive det første hold, der tog point fra OB´erne i denne sæson.

Efter en tøvende start fik fynboerne spillet sig ind i opgøret, blandt andet takket være et formationsskifte, der gjorde, at holdet fik sat spillet bedre, ligesom OB-drengene fik bedre styr på presset overfor midtjyderne. Det formåede rækkens duks dog ikke at ændre på i første halvleg, som hjemmeholdet ganske retfærdigt vandt med en enkelt pind.

Fra anden halvlegs start forsøgte fynboerne at sætte deres præg på kampen med gode kombinationer, og dette gav et fynsk overtag i spillet, dog uden de helt store chancer. Men som halvlegen skred frem, blev kampen endnu mere livlig og åben - igen med OB mest på bolden og FCM der lurede på omstillinger.

Det gav muligheder i begge ender, men den sidste skarphed i selve afslutningerne manglede denne dag. Så det blev desværre til det første fynske pointtab i denne sæson efter imponerende 10 sejre i streg.

Holdet fører dog fortsat suverænt U19 Ligaen med ni point ned til Vejle og endnu flere til de øvrige forfølgere, der dog har spillet lidt færre kampe.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er utrolig skuffede over ikke at få point med hjem fra Ikast, vi føler at vi godt kunne have fået et point ud fra vores anden halvleg, men må også erkende at det blev dagen, hvor den sidste skarphed lige manglede i afslutningsfasen.

Vi har rigeligt med muligheder for at udligne, men set over hele kampen er det vel fortjent, at FCM vinder. De var lige lidt bedre end os i første halvleg, hvor vi haltede for meget efter. I anden halvleg var vi bedst på bolden, men de havde også deres muligheder for at lukke kampen på et par omstillinger.

Vi er ekstremt stolte over vores sæson hidtil, og kampen i dag vidner også om vores klasse, når vi kan være så skuffede efter kampen på udebane imod de tidligere danske mestre, samt et hold der spiller UEFA Youth League, hvor de i denne sæson har vundet alle deres tre kampe.

Det var to rigtig gode hold, der gav hinanden kamp til stregen, vi matchede hinanden rigtig godt, både tempomæssigt, fysisk, samt ikke mindst teknisk. Så en rigtig god U19-kamp, der uden tvivl har været seværdig for tilskuerne, men som desværre endte uden stribede point.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Teitur Magnusson – Jonas Skytte (Valdemar Ibsen, 88.), Anders Klynge, Tarik Ibrahimagic, Anton Stage (Rasmus Nissen, 65.), Lasse Skøtt – Max Fenger, Emil Suarez (Mikkel Michelsen, 65.)
Bænken: Peter Bergmann, Valdemar Ibsen, Mikkel Michelsen, Rasmus Nissen

Næste kamp og årets sidste:
Lørdag 23. november, kl. 12.30, OB – AGF, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik