Annonce
Annonce
U19-Ligaens førerhold gæster Ådalen
Nyt fra U19

U19-Ligaens førerhold gæster Ådalen

11 jun 2021
Annonce

Lørdag kl. 12.30 får vi besøg af FC Midtjylland i U19-ligaen, når vi kæmper for ligaens femteplads, mens FC Midtjylland kan sikre sig danmarksmesterskabet.

Annonce

I morgen er der ungdomsfodbold på højeste niveau, når vores U19-drenge tager imod FC Midtjylland kl. 12.30 i Ådalen.

- FC Midtjylland har været det mest stabile hold sæsonen igennem, og nu skal de bare bruge to point i løbet af de sidste tre kampe for at blive danske mestre. Det betyder, at der venter os en svær og vanskelig kamp, men vi vil selvfølgelig gøre alt for, at det ikke bliver her i Ådalen, de skal fejre mesterskabet, siger U19-cheftræner, Kim Engstrøm.

Men selvom der er stor respekt for lørdagens modstander, så er det stadig et fynsk hold sprængfyldt med selvtillid, der tager imod midtjyderne.

- Vi kommer med selvtillid, efter vi har vundet de to seneste U19-kampe og den fynske pokaltitel i mellemtiden. Vi går efter den femteplads, der er en mulighed for os, og det kræver, at vi gerne skal have de tre point mod Midtjylland. Vi har ikke tabt til Midtjylland i de seneste to kampe, så vi spiller nogle meget lige og tætte opgør mod dem. Vi plejer at volde dem store problemer, og det har vi også tænkt os at gøre i morgen, siger Kim Engstrøm.

Og cheftræneren har da også allerede recepten klar for, hvordan han vil hive sejren i land:

- På hjemmebane vil vi gerne være toneangivende og komme med et højt og dominerende pres. Vi vil spille ud fra vores præmisser, og det har vi en forventning om, at vi kan gøre. Vi har en trup, der er sprængfyldt med selvtillid, og vi får Robin Østrøm med tilbage efter at have været afsted med det norske U21-landshold, siger Kim Engstrøm.

U19-Ligaopgøret mellem OB og FC Midtjylland spilles kl. 12.30 i Ådalen.

Annonce