U19 ramte ikke dagen og tabte fortjent
Nyt fra U19

U19 ramte ikke dagen og tabte fortjent

29 aug 2020

U19-drengene ramte bestemt ikke dagen, da det lørdag blev til et fortjent nederlag på 1-4 mod FC Nordsjælland hjemme i Ådalen.

U19-Ligaen
Lørdag 29. august, kl. 12.30, Ådalen
OB – FCN 1-4 (1-1)
0-1 Jesper Dickman (5.)
1-1 Rasmus Nissen (35.)
1-2 Eric Oteng (54.)
1-3 Noah Crone Back (64.)
1-4 Andreas Schjelderup (80.)

Kampens forløb:
U19-drengene ramte ikke dagen, da FCN lørdag var på besøg i Ådalen. Gæsterne satte sig på opgøret fra første fløjt, og Striberne havde det særdeles svært ved at komme forbi nordsjællændernes første pres. Der gik da også bare fem minutter, før gæsterne havde bragt sig foran efter et indlæg fra venstrekanten.

Herefter var det fortsat gæsterne, der var mest på bolden, og vi havde det svært. Når gæsterne lavede et indlæg, blev de farlige, og derudover havde vi svært ved at tøjle deres hurtige, eksplosive kantspiller, Simon Adingra.

Selvom FCN var dominerende, var det os, der næste gang fik nettet til at blafre. Det skete efter et glimrende indlæg fra Jakob Okkels, som kom efter et endnu bedre opspil. Bolden landede mellem forsvar og målmand, så FCN-defensiven ikke var ordentligt afstemt. Bolden dunkede ned i jorden, men hoppede op i hovedet på Rasmus Nissen, som stangede bolden i kassen til 1-1.

1-1 var også stillingen ved pausen; og set på spil og chancer skulle vi være godt tilfredse med det, da det havde været en halvleg, hvor vi ikke havde sat ret mange gode ting sammen.

En opsang til striberne i pausen fik ændret på tingene fra første fløjt. Tidligt kom vi frem til den første store chance i halvlegen. Netop indskiftede Magnus Saaby erobrede bolden højt oppe på banen, knoklede sig forbi den næste modstander, inden hans afslutning desværre blev reddet af keeperen.

Herefter satte FCN sig igen på opgøret, og ti minutter inde i halvleg bragte de sig fuldt fortjent foran. Ligesom deres første scoring skete det efter et gennembrud på venstrekanten efterfulgt af et indlæg, hvor OB-defensiven ikke sad tæt nok på deres modstander inde i feltet. Derfor kunne Eric Oteng trække sig fri og uden at være presset sende bolden i kassen til 1-2. Ti minutter senere blev det også 1-3 ved Noah Crone efter et nyt, skarpt slået indlæg fra gæsterne.

Herefter forsøgte OB at kæmpe sig tilbage i kampen, men niveauet blandt Striberne var bare ikke højt nok i dag, og i slutfasen fik gæsterne også bragt sig på 1-4. Det skete, efter de sparkede et hjørnespark kort og derefter lagde bolden skråt tilbage til Andreas Schjelderup, som tæskede bolden op i målhjørnet.

En fortjent sejr til gæsterne, som var bedre end os i dag.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Der er ikke noget at sige til, at FCN vinder. På alle parametre er de foran os i dag, og vi er i langt størstedelen af kampen lidt på bagkant, og vi er heldige med at gå til pause med 1-1. Vi får så rettet nogle ting til i pausen og kommer ud med andet udtryk. Vi har også chancen for at komme foran med 2-1, hvilket kunne have ændret kampen.

Det gjorde vi desværre ikke, og så straffer FCN os i stedet. Vi var på bagkant i det meste af kampen, og jeg ærgrer mig over, at vi ikke hænger ordentligt sammen som hold i dag. Nu skal vi selvfølgelig have evalueret på denne kamp og dygtiggjort os på træningsbanen, så vi er klar til den næste opgave, der er om 14 dage på udebane mod FCM.

OB’s holdopstilling:
Christopher Bobber Møller – Jakob Okkels, Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems (Valdemar Ibsen, 84.) – Lasse Skøtt (Magnus Saaby, 46.), Anton Stage (Simon Skøtt, 73.), Robin Østrøm, Jakob Breum (Noah Christensen, 73.) – Valdemar Kwasniak (Gustav Vinter, 84.) – Rasmus Nissen

Næste kamp:
Lørdag 12. september, kl. 13.00, FCM – OB, Ikast Stadion