image1

29.08.2020 15:33

U19-drengene ramte bestemt ikke dagen, da det lørdag blev til et fortjent nederlag på 1-4 mod FC Nordsjælland hjemme i Ådalen.

1-4 Andreas Schjelderup (80.)

U19-drengene ramte ikke dagen, da FCN lørdag var på besøg i Ådalen. Gæsterne satte sig på opgøret fra første fløjt, og Striberne havde det særdeles svært ved at komme forbi nordsjællændernes første pres. Der gik da også bare fem minutter, før gæsterne havde bragt sig foran efter et indlæg fra venstrekanten.

Herefter var det fortsat gæsterne, der var mest på bolden, og vi havde det svært. Når gæsterne lavede et indlæg, blev de farlige, og derudover havde vi svært ved at tøjle deres hurtige, eksplosive kantspiller, Simon Adingra.

Selvom FCN var dominerende, var det os, der næste gang fik nettet til at blafre. Det skete efter et glimrende indlæg fra Jakob Okkels, som kom efter et endnu bedre opspil. Bolden landede mellem forsvar og målmand, så FCN-defensiven ikke var ordentligt afstemt. Bolden dunkede ned i jorden, men hoppede op i hovedet på Rasmus Nissen, som stangede bolden i kassen til 1-1.

1-1 var også stillingen ved pausen; og set på spil og chancer skulle vi være godt tilfredse med det, da det havde været en halvleg, hvor vi ikke havde sat ret mange gode ting sammen.

En opsang til striberne i pausen fik ændret på tingene fra første fløjt. Tidligt kom vi frem til den første store chance i halvlegen. Netop indskiftede Magnus Saaby erobrede bolden højt oppe på banen, knoklede sig forbi den næste modstander, inden hans afslutning desværre blev reddet af keeperen.

Herefter satte FCN sig igen på opgøret, og ti minutter inde i halvleg bragte de sig fuldt fortjent foran. Ligesom deres første scoring skete det efter et gennembrud på venstrekanten efterfulgt af et indlæg, hvor OB-defensiven ikke sad tæt nok på deres modstander inde i feltet. Derfor kunne Eric Oteng trække sig fri og uden at være presset sende bolden i kassen til 1-2. Ti minutter senere blev det også 1-3 ved Noah Crone efter et nyt, skarpt slået indlæg fra gæsterne.

Herefter forsøgte OB at kæmpe sig tilbage i kampen, men niveauet blandt Striberne var bare ikke højt nok i dag, og i slutfasen fik gæsterne også bragt sig på 1-4. Det skete, efter de sparkede et hjørnespark kort og derefter lagde bolden skråt tilbage til Andreas Schjelderup, som tæskede bolden op i målhjørnet.

En fortjent sejr til gæsterne, som var bedre end os i dag.