IMG_2599

02.03.2019 16:13

Der blev kæmpet hårdt fra første til sidste fløjt, da U19-drengene lørdag vandt med 1-0 over Brøndby.

U19-Ligaen
Lørdag 2. marts kl. 13:00, Ådalen
OB – Brøndby 1-0 (1-0)
31. min. 1-0 Mikkel Michelsen

Rødt kort (to gule kort)
OB: 82. min. Nicolai Skøtt

Hans Christian Bernat – Nicolai Skøtt, Oliver Skolnik, Anton Pedersen, Jonas Skytte – Lucas Møller Jensen, Anders Klynge, Jonathan Harboe (68. min. Tarik Ibrahimagic), Kristian Brøndum – Mads Frøkjær-Jensen (46. min. Max Fenger) – Mikkel Michelsen (82. min. Peter Clement)
Bænken: Phillip Gejl, Tarik Ibrahimagic, Peter Clement, Max Fenger

U19-drengene spillede lørdag anden kamp i forårssæsonen, da Brøndby IF gæstede Ådalen. Fra første fløjt var det gæsterne, der fik sat OB-forsvaret under tryk. De gule gæster gik som forventet højt op i presspillet, men alligevel var det noget, der voldte problemer for stribernes forsvar. Det var dog ikke de helt store og åbne muligheder, gæsterne kom frem til, og når de afsluttede, var Hans Christian Bernat på plads mellem stængerne.

OB fik stille og roligt spist sig bedre ind i kampen, og efter godt tyve minutter kom Lucas Møller Jensen frem til en stor chance. I afslutningsøjeblikket manglede han dog skarphed, og bolden gik direkte i sidenettet. Ti minutter senere kørte striberne en omstilling helt igennem, Mikkel Michelsen kom fri til en afslutning i højresiden, hvorfra han sparkede den fladt ind ved den fjerneste stolpe til en 1-0 føring.

Det var en både intens, men også halvdårlig fodboldkamp i slutningen af første halvleg. Der var chancer i begge ender, og de største var til OB, men effektiviteten manglede i de afgørende situationer.

Mens første halvleg var en halvdårlig fodboldkamp, så var anden kamp heller ikke for fodboldfeinschmeckere. Til gengæld var det en perfekt fodboldkamp, hvis man er til duelspil og masser af intensitet.

Det var der nemlig masser af, og det gav mange afbrydelser i spillet. Derfor var der ikke et af holdene, der fik etableret et ordentlig pres mod modstanderen, men det var gæsterne fra Brøndby, der virkede farligst.

Brøndby fik da også skabt to store chancer – og dertil et par standardsituationer, hvor de også virkede giftige. Fælles for alle aktionerne var dog, at der i stribernes mål var placeret en Hans Christian Bernat, som havde besluttet sig for, at Brøndby ikke skulle på tavlen i dag. OB-keeperen stod en rigtig stærk kamp, og han var stærkt medvirkende til, at det endte med en stribet sejr på 1-0, og dermed den anden sejr af to mulige i foråret.