Holdfoto 1

18.10.2021 13:12

Et OB-hold, der havde marginalerne med sig sikrede sig en flot sejr og dermed tre gode point hjemme mod FC Midtjylland i U19-Ligaen.

U19-ligaen
Lørdag d. 16. oktober, kl. 12.30, Ådalen
OB – FC Midtjylland 2-1 (1-1)
1-0 Tobias Augustinus-Jensen
1-1 Daniel Djuric
2-1 Luca Kjerrumgaard

Lørdag spillede U19-drengene kamp i Ådalen, hvor de mod FC Midtjylland skulle forsøge at hente sæsonens anden sejr.
Første halvleg var kun lige blev fløjtet i gang, da bolden lå bag FC Midtjyllands målmand. Tre minutter var der spillet, da Tobias Augustinus-Jensen efter en omstilling sparkede bolden i mål.

Efter målet var det en jævnbyrdig affære uden de store chancer til nogle af holdene, indtil Midtjylland pressede på i de sidste fem minutter af halvlegen.

Det gav pote i det 44. minut, hvor ulvene scorede efter en fejlclearing tæt inde foran målet, som modstanderens angriber udnyttede og fik sparket bolden i mål.

Efter pausen kom FC Midtjylland egentlig bedst fra start, men det var OB, der bragte sig i front efter en målmandsfejl. Luca Kjerrumgaard var målscoreren, da han viste angriberinstinkt ved at opsnappe bolden fra FC Midtjyllands målmand og sparkede dermed bolden i et tomt mål.

Derefter var det gæsterne, der sad på spillet og kom frem til de største chancer, men de havde svært ved at få bolden i nettet. Det lignede dog, at det skulle ske, da FCM med fem minutter tilbage af kampen blev tildelt et straffespark. Heldigvis blev muligheden for en udligning ikke udnyttet, da straffet blev sparket forbi mål.

Gæsterne fra FC Midtjylland havde mulighederne for at udligne, men en god indsats i målet fra Magnus Nielsen sikrede vores U19-drenge alle tre point.