Annonce
Annonce
U19 sendte FC Midtjylland hjem til heden med et nederlag
Nyt fra U19

U19 sendte FC Midtjylland hjem til heden med et nederlag

18 okt 2021
Annonce

Et OB-hold, der havde marginalerne med sig sikrede sig en flot sejr og dermed tre gode point hjemme mod FC Midtjylland i U19-Ligaen.

Annonce

U19-ligaen 
Lørdag d. 16. oktober, kl. 12.30, Ådalen 
OB – FC Midtjylland 2-1 (1-1) 
1-0 Tobias Augustinus-Jensen
1-1 Daniel Djuric
2-1 Luca Kjerrumgaard 

Kampens forløb:
 
Lørdag spillede U19-drengene kamp i Ådalen, hvor de mod FC Midtjylland skulle forsøge at hente sæsonens anden sejr.
Første halvleg var kun lige blev fløjtet i gang, da bolden lå bag FC Midtjyllands målmand. Tre minutter var der spillet, da Tobias Augustinus-Jensen efter en omstilling sparkede bolden i mål.

Efter målet var det en jævnbyrdig affære uden de store chancer til nogle af holdene, indtil Midtjylland pressede på i de sidste fem minutter af halvlegen.

Det gav pote i det 44. minut, hvor ulvene scorede efter en fejlclearing tæt inde foran målet, som modstanderens angriber udnyttede og fik sparket bolden i mål.  

Efter pausen kom FC Midtjylland egentlig bedst fra start, men det var OB, der bragte sig i front efter en målmandsfejl. Luca Kjerrumgaard var målscoreren, da han viste angriberinstinkt ved at opsnappe bolden fra FC Midtjyllands målmand og sparkede dermed bolden i et tomt mål.

Derefter var det gæsterne, der sad på spillet og kom frem til de største chancer, men de havde svært ved at få bolden i nettet. Det lignede dog, at det skulle ske, da FCM med fem minutter tilbage af kampen blev tildelt et straffespark. Heldigvis blev muligheden for en udligning ikke udnyttet, da straffet blev sparket forbi mål.

Gæsterne fra FC Midtjylland havde mulighederne for at udligne, men en god indsats i målet fra Magnus Nielsen sikrede vores U19-drenge alle tre point.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Først og fremmest, så synes jeg, at det er superfedt, at vi vandt. Om det var fortjent eller ej, det går vi ikke så meget op i, og når man laver flere mål end de andre, er det som regel fortjent, at man vinder.

Det er ikke vores skyld, at de ikke scorer på deres chancer. Vi havde tur i den, dog var vi ikke så meget på bolden som vi ville, men vi har fine momenter i første halvleg og kommer foran. Vi bliver derefter trykket lidt tilbage og er uheldige med den scoring, vi får imod os lige før pausen.

Vi rejser os godt i anden halvleg og så er vi selvfølgelig heldige med det mål, vi laver til 2-1 og har også tur i den, i forhold til at de brænder et straffe. Marginalerne gik vores vej, hvor det har ligget lidt på vippen i nogle af de andre kampe, og normalt går det som regel op i løbet af en hel sæson, om man har tur i den eller ej.

OB:
Magnus Nielsen, Mads Stistrup, Oliver Jakob Hansen, Jonathan Foss, Magnus Saaby, Aske Adelgaard, Jakob Jessen, Jakob Breum, Gustav Vinter (Oliver Roche, 79.), Tobias Augustinus-Jensen, Luca Kjerrumgaard (Charly Nouck Horneman, 73.)
Bænken: Marcus Rye Alstrup, Daniel Obbekjær, Oliver Roche, Charly Nouck Horneman, Max Albæk 

Næste kamp:
Lørdag d. 23. oktober kl. 13.00, Brøndby- OB, Brøndby Stadion

Annonce