Annonce
Annonce
U19 skal tilbage på vindersporet
Nyt fra U19

U19 skal tilbage på vindersporet

21 nov 2020
Annonce

U19-drengene tabte i sidste weekend til Lyngby, men inden da havde de taget fire sejre på stribe, og det vinderspor skal de tilbage på, når det lørdag gælder SønderjyskE.

Annonce

U19-drengene tager lørdag til Haderslev, hvor SønderjyskE venter i U19-Ligaen. Striberne skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet, efter de inden landskampspausen tabte på udebane mod Lyngby. Inden den kamp havde Striberne fire sejre i træk, så til trods for nederlaget er der stadig masser af tro på tingene hos Kim Engstrøms tropper.

- Vi var selvfølgelig ærgerlige over at tabe i Lyngby, men vi er samtidig bevidste om, at hvis vi kan levere, som vi gjorde i anden halvleg, har vi gode muligheder for at vinde over SønderjyskE. Vi skal tilbage på vindersporet, så vi holder trit med toppen. Først og fremmest for at kunne opfylde vores målsætning om top seks, men også for at vi fortsat kan række ud efter tredjepladsen, som stadig er på spil, mens vi nok må sige, at FCM og FCN er stukket af i toppen.

- Skal vi være med i ræset om tredjepladsen, så skal vi slå SønderjyskE, og det skal vi særligt, når man ser på tabellen. Men som jeg siger hver gang, så er der ikke nemme kampe i U19-Ligaen, så vi skal være velforberedte og klar fra første fløjt, hvis vi skal kunne tage fra Sønderjylland med alle tre point i bagagen, siger Kim Engstrøm.

SønderjyskE står blot noteret for fire point i tabellen, men størstedelen af deres nederlag har været snævre, og Engstrøm forventer da også en vanskelig kamp.

- De minder på mange måder om et typisk hold fra SønderjyskE. Der bringer de klassiske dyder som hårdt arbejde og kompakthed med på banen. Derudover kommer de med stor fysik og masser af fart i den offensive del af banen.

- Vi har mødt SønderjyskE mange gange, og set på tabellen har vi været favoritter i størstedelen af kampene. Alligevel har det altid været et vanskeligt hold at spille mod, og det forventer jeg helt afgjort også, at det bliver denne lørdag, fortæller Kim Engstrøm.

Striberne selv er klar til kamp, og Kim Engstrøm forventer en kamp, hvor vi er det mest boldbesiddende hold.

- Jeg forventer, at det bliver en kamp, hvor begge hold vil forsøge at spille fodbold. SønderjyskE har nogle dygtige individualister, som gør, at vi skal være på tæerne i defensiven. Vi kan forhåbentlig være mest på bolden, og der bliver det vigtigt, at vi forvalter den rigtigt, så vi spiller fremad og angriber, når vi har bolden.

- Vi har en skadesfri trup, og jeg synes, vi ser fornuftige ud. De seneste 14 dages trænings har været rigtig gode, og i mandags havde vi en fin matchning mod superligaholdet. Så vi er helt klar til en rigtig spændende fodboldkamp, siger Kim Engstrøm.

Stribernes kamp mod SønderjyskE fløjtes i gang lørdag klokken 12.30, og den spilles på Haderslev Kunstgræsbane.

Annonce