17.04.2021 20:17

U19-drengene dominerede opgøret fra start til slut, da AGF lørdag eftermiddag måtte rejse hjem fra Ådalen med et nederlag på 3-1 i U19-Ligaen.

3-1 Anton Stage (65.)

U19-drengene havde lørdag besøg af AGF hjemme i Ådalen. Striberne havde inden kampen haft fokus på, at der skulle sættes gang i en stime af gode resultater. De syv foregående kampe havde skiftevis budt på sejr og nederlag, og derfor var det vigtigt, at drengene i dag kunne følge op på sidste uges flotte og overbevisende sejr over Vejle Boldklub med endnu en god præstation.

Allerede fra start af var der grund til at være optimistisk som stribet. OB-spillerne satte sig på opgøret, og lige fra første til sidste fløjt var det OB-drengene, der virkede som det farligste mandskab i åbent spil, mens gæsterne var giftige på standardsituationer.

Efter 13 minutters spil fik Striberne første gang sparket bolden i nettet. Mathias Brems sendte et skarpt indlæg ind i feltet til Luca Kjerrumgaard. Den formstærke OB-angriber formåede med ryggen til mål at få sparket bolden over i det lange hjørne og i kassen til 1-0. Troede vi. Kampens dommer vurderede nemlig, at Luca Kjerrumgaard havde haft benet for højt oppe i situationen, og dermed blev scoringen annulleret.

Hvordan svarer man bedst tilbage på en annulleret scoring? Det gør man selvfølgelig ved bare at sende bolden i nettet igen fem minutter senere; og det var præcis, hvad Luca Kjerrumgaard gjorde. Denne gang var det et mønsterangreb mellem Gustav Vinter og Jakob Breum, som endte med et fladt indlæg fra sidstnævnte. Han sendte bolden direkte ind i fødderne på Luca Kjerrumgaard, som uden problemer sparkede OB fortjent foran med 1-0, og dermed har Kjerrumgaard nu scoret i tre af de fire kampe, Striberne har spillet i foråret.

AGF var sjældne gæsterne på Stribernes banehalvdel, men alligevel fik de små ti minutter efter føringsmålet bragt balance i regnskabet, da Jonathan Khemdee ramte bolden skævt i forbindelse med en clearing. Det gjorde, at bolden i stedet for at flyve langt op på gæsternes banehalvdel svævede over en chanceløs Magnus Nielsen i OB-målet og direkte ind i kassen til 1-1.

En ærgerlig udligning, men ikke en udligning der slog de unge OB-drenge ud af kurs. Det var fortsat OB i teten, og det var OB, der hele tiden var tættest på igen at bringe sig foran. Derfor var det heller ikke den store overraskelse, at Striberne efter 56 minutters spil bragte sig foran 2-1.

Jakob Breum modtog bolden ude i venstresiden. Herfra tog han bolden med ind i banen, inden han gik ned i tempo. Da AGF’eren troede, han havde fået lukket Breum ned, accelererede OB-kantspilleren op i tempo, hvorefter han slaskede bolden over i det lange hjørne til 2-1. En flot scoring fra en særdeles velspillende Jakob Breum, som tidligere i kampen havde lagt op til føringsmålet.

OB var dog ikke færdige, og ni minutter senere måtte AGF-keeperen igen hente bolden ud af målet, og præcis som på scoringen til 1-0 var det efter et fladt indlæg fra højre side. Denne gang var det Jakob Okkels, der kom blæsende frem på kanten, hvorefter han lagde et fladt indlæg ind i fødderne på Anton Stage, som sparkede den i kassen til 3-1.

Efterfølgende kontrollerede Striberne sejren hjem, og selvom der var optræk til flere chancer i kampen, fik vi ikke flere scoringer i opgøret, som Striberne vandt med 3-1 – og dermed sikrede sig den anden sejr i træk.