U19 slog HSV i træningskamp
Nyt fra U19

U19 slog HSV i træningskamp

05 aug 2019

U19-drengene var i weekenden en tur i Hamborg, hvor de besejrede et stærkt HSV-mandskab med 1-0 i en tæt træningskamp.

U19 træningskamp
Lørdag d. 3. august kl. 14.00
Hamburger SV – OB 0-1 (0-1)
35 min. 0-1 Christian Vestergaard

Kampens forløb:
U19-drengene spillede lørdag sæsonens anden træningskamp, da de gæstede et stærkt HSV-mandskab, der kun er en uge fra turneringsstart. Fra første fløjt viste det sig, at det var to mandskaber, der ville spille fremadrettet fodbold i højt tempo, og begge mandskaber forsøgte at stresse modstanderen ved at presse dem højt oppe på banen.

Det var HSV, der kom bedst fra start, og de virkede farligst i kampens indledning. Striberne fik dog stille og roligt ædt sig ind i kampen, og det var OB, der 35 minutter inde i kampen bragte sig foran. Et frispark blev sendt ind i boksen, og her dukkede Christian Vestergaard op og sendte bolden i nettet. Stærkt at Vestergaard, der har været skadet i det seneste år.

I anden halvleg var præstationen klart bedre set med OB-briller. Striberne fastholdt bolden omkring HSV’s straffesparksfelt, og tyskerne havde store problemer med at skabe store chancer. En enkelt stor chance fik de med fem minutter tilbage. Men den fik OB-drengene afværget, og minuttet efter burde kampen i stedet være lukket og slukket på en friløber, men den løb ud i sandet.

Det ændrede dog ikke på, at Striberne sikrede sig en flot sejr på 1-0 over HSV, der som nævnt starter turneringen i næste weekend, mens Striberne har to uger endnu.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er meget tilfredse med lørdagens træningskamp. Den var meget givtig, og vi mødte en stærk modstander, hvor vi for anden træningskamp i træk formåede at spille til nul. Som kampen skred frem, blev vores egen præstation bedre, og vi var dygtige til at finde nogle gode rum i offensiven.

Derfor skal hele holdet have stor ros for at spille så stærkt på internationalt niveau. Nu ser vi frem til, at der tirsdag vanter endnu en træningskamp, hvor en del af de spillere der ikke var i kamp mod HSV kan få en del spilletid.

OB’s holdopstilling:
Peter Bergmann (Philip Gejl, 46.) – Jonas Skytte, Christian Vestergaard (Valdemar Ibsen, 46.), Teitur Magnusson, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge (Oska Bagge, 81.), Mikkel Michelsen (Simon Skøtt, 60.), Daniel Obbekjær, Jonathan Harboe, Emil Suarez (Jonathan Khemdee, 74.), Mathias Brems (Ari Arge, 81.)

Næste kamp:
Tirsdag d. 6. august kl. 13.00 OB - Oure, Ådalen bane 2.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik