05.12.2021 12:01

U19-drengene fik en god slutning på efterårssæsonen, da det blev til en sejr på 3-0 over SønderjyskE hjemme i Ådalen.

U19-Ligaen
Lørdag d. 4. december kl. 13.30, Ådalen
OB – SønderjyskE 3-0 (0-0)
1-0 Tobias Augustinus-Jensen (48.)
2-0 Charly Nouck Horneman (70.)
3-0 Oliver Roche (89.)

Lørdag eftermiddag spillede vores U19-drenge sidste kamp i dette kalenderår, da SønderjyskE gæstede os hjemme i Ådalen. Striberne kom godt i gang med kampen, og det var OB, der kontrollerede opgøret.

Der blev også skabt chancer i løbet af de første 45 minutter, hvor både Charly Nouck Horneman og Jakob Jessen havde nogle muligheder, der burde have kastet en scoring af sig. Det lykkedes dog ikke at gå den sparket i kassen, og så måtte holdene gå til pause med 0-0 på måltavlen.

Efter 45 minutter med en glimrende indsats, men uden en scoring blev anden halvleg straks en anden oplevelse for OB-spillerne. Der var bare spillet tre minutter af anden halvleg, da Tobias Augustinus-Jensen bragte OB foran på en omstilling. Vi erobrede bolden midt på banen, hvorefter Luca Kjerrumgaard sendte den videre til Charly Nouck Horneman. Han gav kuglen til holdkammeraten Tobias Augustinus-Jensen, og han kom igennem, så der kun var en enkelt forsvarsspiller og en målmand mellem ham og et føringsmål. Han sparkede bolden mellem benene på stopperen og over i det lange hjørne, og så stod der langt om længe 1-0 til Striberne.

Efter scoringen fortsatte OB med at presse på, og man sad med en fornemmelse af, at det bare var et spørgsmål om tid, før det ville blive 2-0.

22 minutter endte der med at skulle gå fra den første til den anden scoring i kampen, og igen var det OB, der sendte bolden i nettet. Mathias Brems kan farende frem i et overlap i venstresiden, og han smed et cutback ind til Charly Nouck Horneman, der vendte rundt med kuglen, hvorefter kan sparkede den op i det lange hjørne.

Dermed var der meget, der tydede på, at det ville blive en god afslutning på efteråret, og i sidste minut af den ordinære spilletid blev det faktisk endnu bedre. Oliver Roche erobrede selv bolden højt oppe på banen, og herfra tog han sagen i egen hånd. Han fortsatte ned til keeperen, hvorefter han køligt sendte bolden i kassen til 3-0, som blev kampens slutresultat.