IMG_8400

24.04.2019 21:37

U19-drengene var både foran 2-0 og 3-2, men måtte i sidste ende nøjes med 3-3, da SønderjyskE onsdag aften gæstede Ådalen.

3-3 Nazifi Yahya (86.)

Onsdag aften stod den på ligakamp for U19-drengene, der fik besøg af SønderjyskE hjemme i Ådalen. Kim Engstrøm havde inden kampen kaldt det for en vanskelig modstander, og sønderjyderne havde da også vundet det omvendte opgør med 3-1 tilbage i december.

Denne onsdag var det dog striberne, der satte sig på begivenhederne fra første fløjt. Derfor var det også fuldt fortjent, at Mikkel Michelsen ti minutter inde i kampen bragte OB på 1-0, efter han blev spillet fri mellem gæsternes centrale forsvarsspillere.

Efter scoringen fortsatte OB med at trykke på, og bare ti minutter senere gav det en ny scoring. En stærkt spillende Jonathan Harboe lavede et par snævre driblinger i venstresiden, hvorefter han trak ind i banen og huggede bolden fladt ind i kassen ved den nærmeste stolpe.

En perfekt start på kampen for striberne, der i den grad så ud til at være på sejrskurs. Men efter scoringen til 2-0 blev det mere begrænset, hvor mange store chancer, OB-drengene fik spillet sig frem til. De havde bolden meget, og på den måde var de i fuld kontrol, uden at lade gæsterne komme frem til chancer i de første 45 minutter.

I pausen måtte OB foretage to udskiftninger, og uden man skulle tro, det ville få så stor betydning, så var det et helt andet OB-hold, der kom på banen til de sidste 45 minutter. Der var ikke nok hårdhed i duellerne, ikke nok løbevillighed, og alt for ofte ville de stribede spillere klare ærterne selv – i stedet for at flytte bolden rundt, som de var gode til i de første 45 minutter.

Derfor blev gæsterne mere farlige, og qua stærke kompetencer på det fysiske parameter, var det et sønderjysk mandskab, der på standardsituationerne var farlige – og det må man sige, at striberne fik lov at mærke på egen krop.

Efter 61 minutters spil blev et frispark sparket ind i boksen, og lige i området mellem keeper og forsvar dukkede Nazifi Yahya op, og han headede spændingen tilbage i kampen med en scoring til 2-1.

Og bare syv minutter efter var den gal igen. Igen var det et frispark, der blev sendt ind i feltet, og i det forreste område af feltet fik Nicolai Skøtt uheldigvis forlænget indlægget, så bolden sejlede ind i kassen til 2-2.

Svært for striberne at svare tilbage på med to hurtige scoringer og et klart momentum til gæsterne. Det hele selvom OB i første halvleg var i fuld kontrol. Efter 77 minutters spil kom OB så igen på sejrskurs, da et indlæg fra Mads Frøkjær-Jensen resulterede i lidt klumpspil med Jonas Skytte, Nicolai Skøtt og et par SønderjyskE-spillere inklusive deres keeper. Til OB’s held var det Jonas Skytte, der ramte den med ryggen, så bolden lige akkurat kunne trille over stregen til 3-2.

Herefter var det som om, striberne igen begyndte at finde frem til det spil, de leverede i første halvleg. Med fem minutter tilbage af kampen var Max Fenger således tæt på at sparke den i kassen til 4-2, men bolden sneg sig forbi målet og endte med et målspark.

På det satte gæsterne den hurtigt i gang, og efter sløset OB-forsvarsspil kom Nazifi Yahya igennem til en stor chance, og han sparkede den i æsken, så det i stedet stod 3-3.

I slutfasen pressede OB på, og efter et indlæg troede alle, at striberne ville blive tildelt et straffespark, da bolden helt tydeligt ramte armen på en spiller fra SønderjyskE. Dommeren til fløjten op til munden, men af uforklarlige årsager ændrede han mening og slog i stedet ud med armene.

Og syv minutter inde i overtiden var det så pludselig ved at blive 3-4 til gæsterne, men efter et hjørnespark fik Daniel Obbekjær lige nøjagtigt reddet bolden inde på stregen i kampens sidste aktion.