Annonce
Annonce
U19 spillede uafgjort i Esbjerg
Nyt fra U19

U19 spillede uafgjort i Esbjerg

19 maj 2022
Annonce

På trods af to stribede føringer endte onsdagskampen i Esbjerg uafgjort, og U19 måtte derfor tage hjem til Odense med et enkelt point.

Annonce

U19-ligaen
Onsdag den 18. maj, kl. 19.30, Esbjerg Kunstgræsbane
Esbjerg – OB 2-2 (0-0)
0-1 Tobias Lund Jensen (52.)
1-1 Marcus Hansen (68.)
1-2 Aske Emil Adelgaard (80.)
2-2 Ebbe Jørgensen (81.)

Gule kort:
Esbjerg: Zamir Aliji (55.)
OB: Luca Kjerrumgaard (86.), Aske Emil Adelgaard (91.)

Kampens forløb: 
Onsdag aften tog U19 til Esbjerg, hvor de skulle spille turneringens andensidste kamp. Kampen blev fløjtet i gang kl. 19.30, og startede positivt ud for striberne. Vi havde bolden i store dele af første halvleg, hvor der også blev skabt nogle store chancer; det blev dog ikke til nogen mål. Esbjerg får også vist sig op til flere gange, men striberne er generelt mest på bolden.

I pausen skiftede striberne midtbanespilleren, Magnus Saaby, ud, og ind kom den mere offensive spiller, Tobias Lund Jensen, for at skabe noget stærkere offensivt spil. Og det så da også ud til at rykke på noget. Efter et længere optræk lavede Luca Kjerrumgaard et fladt indlæg, som landede i fødderne på Tobias, der scorede til 1-0.

Efter 68 minutters spilletid fik Esbjerg lov til at udligne i en situation, hvor forsvaret var uopmærksomt, og derfor ikke fik clearet bolden.

Målet til 2-1 blev lavet af vores venstreback Aske Adelgaard, der modtog bolden på egen banehalvdel, og drev den hele vejen op til kanten, hvor han sparkede den flot op i hjørnet.

Få minutter senere fik Esbjerg dog endnu engang lov til at udligne, i en situation hvor striberne hang lidt. Det skabte dermed muligheden for en modspiller til at modtage bolden lige foran feltet, hvor han uden pres lagde den i kassen.

Med to udligninger endte kampen derfor 2-2, og OB kunne kun rejse hjem med et enkelt point på kontoen.

Kommentar fra cheftræner, Ivan Poulsen:
- Vi er glade for, at vi ikke tabte; men vi føler, at vi bør have vundet, når det er, at vi kigger tilbage på spillet og på chancerne i kampen. Vi er lidt ærgerlige over, at vi spiller 2-2, da vi er foran to gange. Vi har en fornemmelse af, at det er os selv der mangler lidt skarphed; både offensivt og defensivt. Men vi kigger indad, og så arbejder vi videre frem mod kampen mod Vejle på lørdag, som også er vores sidste kamp i turneringen.  

OB:
Jakob Okkels Larsen, Oliver Jakob Hansen, Tobias Slotsager, Jakob Jessen (Nikolaj Juul-Sandberg, 65.), Max Ejdum, Luca Kjerrumgaard, Tobias Augustinus-Jensen, Magnus Worsøe, Aske Emil Adelgaard (Marcus McCoy), Magnus Saaby (Tobias Lund Jensen, 45.), Noah Engell Christensen (Charly Nouck Horneman, 65.)

Bænken:
Marcus Alstrup, Tobias Lund Jensen, Nikolaj Juul-Sandberg, Charly Nouck Horneman, Marcus McCoy, Mads Stistrup Petersen

Næste kamp:
OB – Vejle Boldklub, lørdag den 21. maj, kl. 12.30, Ådalen

Annonce