19.05.2022 13:57

På trods af to stribede føringer endte onsdagskampen i Esbjerg uafgjort, og U19 måtte derfor tage hjem til Odense med et enkelt point.

Esbjerg: Zamir Aliji (55.)
OB: Luca Kjerrumgaard (86.), Aske Emil Adelgaard (91.)

Onsdag aften tog U19 til Esbjerg, hvor de skulle spille turneringens andensidste kamp. Kampen blev fløjtet i gang kl. 19.30, og startede positivt ud for striberne. Vi havde bolden i store dele af første halvleg, hvor der også blev skabt nogle store chancer; det blev dog ikke til nogen mål. Esbjerg får også vist sig op til flere gange, men striberne er generelt mest på bolden.

I pausen skiftede striberne midtbanespilleren, Magnus Saaby, ud, og ind kom den mere offensive spiller, Tobias Lund Jensen, for at skabe noget stærkere offensivt spil. Og det så da også ud til at rykke på noget. Efter et længere optræk lavede Luca Kjerrumgaard et fladt indlæg, som landede i fødderne på Tobias, der scorede til 1-0.

Efter 68 minutters spilletid fik Esbjerg lov til at udligne i en situation, hvor forsvaret var uopmærksomt, og derfor ikke fik clearet bolden.

Målet til 2-1 blev lavet af vores venstreback Aske Adelgaard, der modtog bolden på egen banehalvdel, og drev den hele vejen op til kanten, hvor han sparkede den flot op i hjørnet.

Få minutter senere fik Esbjerg dog endnu engang lov til at udligne, i en situation hvor striberne hang lidt. Det skabte dermed muligheden for en modspiller til at modtage bolden lige foran feltet, hvor han uden pres lagde den i kassen.

Med to udligninger endte kampen derfor 2-2, og OB kunne kun rejse hjem med et enkelt point på kontoen.