IMG_6439

22.09.2018 16:13

OB var bagud ved pausen, men en stærk anden halvleg sikrede striberne et enkelt point mod FCN på Right To Dream Park.

U19-Ligaen
Lørdag 22. september, kl. 13:00, Right To Dream Park
FCN - OB 2-2 (1-0)
15. min. 1-0 Ibrahim Sadiq
46. min. 2-0 Ibrahim Sadiq
66. min. 2-1 Anton Pedersen
91. min. 2-2 Lucas Møller

FCN: 32. min. Chukwuemeka Paul Nnamani, 34. min. Chukwuemeka Paul Nnamani
OB: 44. min. Mathias Jørgensen, 51. min. Jonathan Harboe, 70. min. Mikkel Michelsen, 94. min. Mads Frøkjær-Jensen

Rødt kort:
FCN: 34. Chukwuemeka Paul Nnamani

FCN's holdopstilling:
Rasmus From - Lukas Talbro, Valdemar Montell, Luca Bøje-Larsen, Oliver Angus - Magnus Wørts (75. min. Oliver Rose-Villadsen), Frederik Juul Christensen, Hektor Eusebius (64. min. Oliver Tølbøll Rimmen) - Ibrahim Sadiq (72. min. Isaac Atanga), Joachim Rothmann, Chukwuemeka Paul Nnamani
Bænken: Oliver Rose-Villadsen, Isaac Atanga, Oliver Tølbøll Rimmen, Andreas Pedersen

OB's holdopstilling:
Hans Christian Bernat - Jonas Skytte, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Jonathan Kjær (13. min. Nicolai Skøtt) - Kristian Brøndum, Anders Klynge, Tarik Ibrahimagic (59. min. Mikkel Michelsen), Lucas Møller - Mads Frøkjær-Jensen, Mathias Jørgensen (46. min. Jonathan Harboe)
Bænken: Tobias Jakobsen, Nicolai Skøtt, Jonathan Harboe, Mikkel Michelsen

Lørdag eftermiddag spillede U19-drengene en af de formentlig sværeste udebanekampe i sæsonen, da de mødte FC Nordsjælland på udebane. Ganske forventeligt var det hjemmeholdet, der fra starten af kampen havde bolden rigtig meget, og det passede egentlig striberne ganske fint. Derved kunne Engstrøms tropper stå kompakt i kæderne, mens der kunne spilles efter omstillinger i den anden ende. Og efter ti minutters tid var striberne viste striberne tænder på en omstilling. Brøndum og Frøkjær kombinerede sig flot igennem, men det flade indlæg fra Frøkjær efter Jørgensen blev blokeret af en FCN-spiller.

Fem minutter senere brød hjemmeholdet så igennem på en omstilling. Bolden blev spillet igennem på venstrekanten, dernæst mellem midterforsvaret og endelig på tværs til Ibrahim Sadiq, der sparkede den ind i et tomt mål. Flot angreb fra hjemmeholdet efter en ellers chancemæssigt jævnbyrdig begyndelse på kampen, men dog en start med hjemmeholdet meget på bolden.

Ofte havde de den på midten af vores banehalvdel, og så forsøgte de at bryde igennem vores forsvar med en chipbold til kanten efterfulgt af en pasning ind må midten. Det blev dog som oftest læst af OB-forsvaret, og så gik det hurtigt den anden vej.

Efter en halv time lignede det i den grad en udligning. Anders Klynge spillede Frøkjær fri, og afslutningen gik mellem benene på målmanden, men FCN lige akkurat sparket bolden væk, inden den trillede ind over stregen.

Som kampen skred frem, fik OB mere og mere spilovertag, og FC Nordsjælland kom længere tilbage på banen at stå. Det gav til gengæld mere plads i den anden ende af banen, hvor de forsøgte sig med direkte pasninger efter deres to hurtige kanter.

Efter 34 minutter fik FCN rødt kort, da Chukwuemeka Paul Nnamani fik sin anden advarsel på bare to minutter. Det røde kort fik skubbet FCN endnu længere tilbage på banen, men kæderne stod kompakt og det gjorde, at der ikke var meget plads at spille på. Alligevel var det FCN, der i første halvlegs overtid kom frem til en stor mulighed på en omstilling, men Joachim Rothmann sparkede bolden langt over mål.

OB måtte gå til pause bagud med 1-0, men med en stor tro på, at kampen kunne vendes i løbet af de sidste 45 minutter, for striberne var helt afgjort godt med i først halvleg.

Den tro fik dog et knæk bare 18 sekunder inde i anden halvleg. OB mistede bolden på kanten af FCN’s straffesparksfelt, og så blev Ibrahim Sadiq sendt afsted i dybden efter en lang aflevering. Han sprintede fra OB-forsvaret og sparkede den fladt ind ved modsatte stolpe til 2-0.

Ti minutter senere var Mads Frøkjær-Jensen ved at sparke spændingen tilbage. FCN-målmanden kom langt ud af sit mål og halvklarede den kun. Frøkjær forsøgte at sparke en hoppende bold direkte i kassen med venstrebenet, men bolden sneg sig lige akkurat forbi stolpen.

Efter 66 minutter fik OB ganske fortjent sent en reducering i nettet. Området omkring målmanden blev pakket tæt på et hjørnespark, og midt i den klump steg Anton Pedersen til vejrs og headede bolden fra Anders Klynge i nettet til 2-1. Bare minuttet efter var Mads Frøkjær-Jensen ved at udligne, men målmanden fik lige akkurat skubbet bolden over målet.

OB sad totalt på det, og striberne kredsede om nordsjællændernes felt. Det var småt med omstillingsmuligheder i den anden ende, men de få, der var, tog Hans Christian Bernat sig stensikkert af.

Med ti minutter tilbage trykkede Harboe af fra kanten af feltet, men igen fik Rasmus From i FCN-målet vippet bolden over målet.

OB pressede i den grad på for en scoring, og i lange perioder stod FCN langt tilbage og tog imod som en groggy bokser helt ude i tovene.

Et minut inde i overtiden fik OB så langt om længe sparket en udligning i kassen. Et fladt indlæg blev flot sparket i mål af Lucas Møller, og tre minutter senere fløjtede dommeren af, så OB kan rejse hjem fra Farum med et enkelt point.