Annonce
Annonce
U19 spiller DBU Fyn Ungdomspokalfinale
Nyt fra U19

U19 spiller DBU Fyn Ungdomspokalfinale

09 jun 2021
Annonce

Onsdag kl. 19.00 er der fynsk pokalfinale, når øens to højest rangerende U19-hold brager sammen i en spændende finale mellem Næsby Boldklub og Odense Boldklub.

Annonce

Vores U19-drenge er for tredje år i træk forsvarende vindere af DBU Fyn Ungdomspokalen, og i aften kan det blive fjerde gang, når vi møder Næsby Boldklub.

- Vi deltager for at repræsentere Øen og vise os frem i Øens Hold, når vi kommer rundt til de mindre byer, men det er selvfølgelig også med det for øje, at vi skal vinde. Samtidigt kommer spillerne rundt og møder nogle af deres tidligere holdkammerater, og i aften gælder det Jakob Breum og Mads Stistrup, som tidligere har spillet i Næsby Boldklub, mens flere tidligere OB’ere også er repræsenteret i Næsby, siger U19-cheftræner, Kim Engstrøm.

På vejen til finalen vandt U19-drengene i kvartfinalen over Svendborg Oure fra U19-divisionen med 3-0 i Svendborg, inden Middelfart Boldklub fra Liga2 blev besejret med 17-0 i Middelfart.

- I bund og grund har vi mødt tre af vores største samarbejdsklubber på vejen, og det er vi selvfølgelig glade for. Vi prøver at dosere spilletiden, så de to første kampe gav spilletid til nogle af dem, som ikke havde spillet så meget i U19-truppen, samt transition for nogle af de bedste fra U17-truppen, siger Kim Engstrøm.

DBU Fyn Ungdomspokalfinale spilles i aften kl. 19.00 ved Horne Idrætscenter, og Kim Engstrøm er ikke bange for at tage favoritværdigheden på sine skuldre.

- Vi er selvfølgelig favoritter, men alt kan ske i en finale, og der er stor nerve i det, når Fyns højest rangerede hold mødes, slutter Kim Engstrøm.

Annonce